Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13852
Players nickname
Petar_Ruiz
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 4, 2022
Time of violation
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Me8mFCgAE0w

Radel

CZBG
Player
Jel mogu da dobijem autogram od Mehmeda i Artura ceo grad prica o vama:love:
22vjL28.png

Mehmed Kaan

Player
Player
Napali smo porodicu Sinners na događaju sfere. Ja sam ostao na rubu zone kako bih scoutao i ušao u zadnjoj minutu eventa. Međutim porodica Sinners je došla i ubila me više puta pred samom zonom. Sve imate priloženo u POV.

Dokaz 1:
Dokaz 2:
I na ovom snimku se takodje tvoj glas ne cuje

dominique Soldaddo

Player
Player
Nije zabranjeno al kad mu kažem da napusti naš posed ima da ga napusti. Prodao nam Alex golf teren reko smorio ih golf prelaze na fudbal tako da ...ka

Nije zabranjeno al kad mu kažem da napusti naš posed ima da ga napusti. Prodao nam Alex golf teren reko smorio ih golf prelaze na fudbal tako da ...
Kad udje na tvoj posed onda imas prava da mu odbrojavas i ubijes posle 5 sekundi ali ne care svaku sferu da ubijate ljude koji rade skaut , ali svaki put , nit jednom nismo vaseg coveka ubili jos pridjemo i sprdamo se koliko imamo vremena da udjemo ali ne ubijamo .

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Kad udje na tvoj posed onda imas prava da mu odbrojavas i ubijes posle 5 sekundi ali ne care svaku sferu da ubijate ljude koji rade skaut , ali svaki put , nit jednom nismo vaseg coveka ubili jos pridjemo i sprdamo se koliko imamo vremena da udjemo ali ne ubijamo .
Ma sprdam vas baš me briga ubio sam ga jer je nrl uradio , a nama svakako nemate koga da ubijete mi nemamo skaute.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Porodica "Sinners Cartel" će biti kažnjena za Pravilo događaja 1.2
  • Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon

Status
Not open for further replies.
Top Bottom