By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!NaravnoooJel mogu da dobijem autogram od Mehmeda i Artura ceo grad prica o vama![]()
![]()
I na ovom snimku se takodje tvoj glas ne cujeNapali smo porodicu Sinners na događaju sfere. Ja sam ostao na rubu zone kako bih scoutao i ušao u zadnjoj minutu eventa. Međutim porodica Sinners je došla i ubila me više puta pred samom zonom. Sve imate priloženo u POV.
Dokaz 1:Dokaz 2:
Nije zabranjeno al kad mu kažem da napusti naš posed ima da ga napusti. Prodao nam Alex golf teren reko smorio ih golf prelaze na fudbal tako da ...ka
Kad udje na tvoj posed onda imas prava da mu odbrojavas i ubijes posle 5 sekundi ali ne care svaku sferu da ubijate ljude koji rade skaut , ali svaki put , nit jednom nismo vaseg coveka ubili jos pridjemo i sprdamo se koliko imamo vremena da udjemo ali ne ubijamo .Nije zabranjeno al kad mu kažem da napusti naš posed ima da ga napusti. Prodao nam Alex golf teren reko smorio ih golf prelaze na fudbal tako da ...
Ma sprdam vas baš me briga ubio sam ga jer je nrl uradio , a nama svakako nemate koga da ubijete mi nemamo skaute.Kad udje na tvoj posed onda imas prava da mu odbrojavas i ubijes posle 5 sekundi ali ne care svaku sferu da ubijate ljude koji rade skaut , ali svaki put , nit jednom nismo vaseg coveka ubili jos pridjemo i sprdamo se koliko imamo vremena da udjemo ali ne ubijamo .