Jel prosla ona prica sto si morao da slazes da nebi ispalo da se muvate.Johnny Lahanta esta muy loca?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel prosla ona prica sto si morao da slazes da nebi ispalo da se muvate.Johnny Lahanta esta muy loca?
U redu brate, uzivaj mi, ostani jak <3Hvala Bogu ne. Krivo mi je sto sam samo izgubio vreme nista vise.
ajmo natjecanje ko moze vise sklekovaHvala Bogu ne. Krivo mi je sto sam samo izgubio vreme nista vise.
DEBELJANERU DA CUTIS IGRAS CELI DAN SMRDIS ZA STOLICOM RODJENA KEVA TE NE VOLI''Skocicu s mosta ako me ostavis'' :'(
Hvala Bogu, ne da budem debeo ko ti.U redu brate, uzivaj mi, ostani jak <3
Hvala Bogu uvek.ajmo natjecanje ko moze vise sklekova
Voleo bih da mogu poslati sliku svoju ovde, cisto da vidis , zivis u zabludi ocigledno .. Menjaj tu sliku sa profila napaljenko glupiHvala Bogu, ne da budem debeo ko ti.
Bolje da si ga pitao, da li ocete po burek u 6 ujutru.ocemo na informal miljane
pa posalji sta si se usro ti si alfa muzjakVoleo bih da mogu poslati sliku svoju ovde, cisto da vidis , zivis u zabludi ocigledno .. Menjaj tu sliku sa profila napaljenko glupi
Da kada si zvao malog Stefija da ga zamolis da te vise nesprda za kilazu.hahahahaVoleo bih da mogu poslati sliku svoju ovde, cisto da vidis , zivis u zabludi ocigledno .. Menjaj tu sliku sa profila napaljenko glupi
ne moze tad igra fabriku zagrijava se za naredni danBolje da si ga pitao, da li ocete po burek u 6 ujutru.
Pa necemo sad i da izmisljamo jbt, do sad smo bili iskreni xDDDDa kada si zvao malog Stefija da ga zamolis da te vise nesprda za kilazu.hahahaha
kolko mozes ovako iz cuga odjednom jer jedno je misicna masa a drugo kondicijaHvala Bogu uvek.
Bukvalno postoji POV kada ste pricali vas 2 pred vinograd,sam sebe kopas. Al okPa necemo sad i da izmisljamo jbt, do sad smo bili iskreni xDDD
POV or did not happen my friend, simple...Bukvalno postoji POV kada ste pricali vas 2 pred vinograd,sam sebe kopas. Al ok
Dovoljan je i jedan,ja sam vec u startu pobedio Miljana Angela.kolko mozes ovako iz cuga odjednom jer jedno je misicna masa a drugo kondicija
pa dobro pusti miljana pitam ovako kolko mozes max bez prestajanja od jednomDovoljan je i jedan,ja sam vec u startu pobedio Miljana Angela.
Dovoljan je i jedan,ja sam vec u startu pobedio Miljana Angela.