ja bez dana vezbe mogu 40 hahahahaa vezbaj malo ponavljanja a ne samo tegoveAha ja mislio da se sa njim takm,35.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja bez dana vezbe mogu 40 hahahahaa vezbaj malo ponavljanja a ne samo tegoveAha ja mislio da se sa njim takm,35.
Wtf razlikujes mene i tebe,ti koji imas 40kg i ja koji sam tezi od tebe duplo. A da dodam niti se trudim oko tih stvari ja se samo pumpam i idem na masu ne na ponavljanja.ja bez dana vezbe mogu 40 hahahahaa vezbaj malo ponavljanja a ne samo tegove
Kaze lik koji je rekao da se vidimo na drugom svetu ako ne budes samnom u vezi. Wtf Miljane AngeleTo stoneboy, ostavi stena, samo ne skaci sa mosta nikad, pravilo no1.!
Lies... Ah shit, cinjenice te bole pa moras da izmisljas, neka te, drzi se steno moja!Kaze lik koji je rekao da se vidimo na drugom svetu ako ne budes samnom u vezi. Wtf Miljane Angele
ej kao prvo imam 70kg, drguo dzabe ti masa ako nemas snagu a ona se malo drugacije dobija.Wtf razlikujes mene i tebe,ti koji imas 40kg i ja koji sam tezi od tebe duplo. A da dodam niti se trudim oko tih stvari ja se samo pumpam i idem na masu ne na ponavljanja.
Bukvalno imam scrn od WA,al ok.Lies... Ah shit, cinjenice te bole pa moras da izmisljas, neka te, drzi se steno moja!
Jao izvini ti si taj sto si rodjen na ulici,sto te ulica vaspitala jao izvini.ej kao prvo imam 70kg, drguo dzabe ti masa ako nemas snagu a ona se malo drugacije dobija.
Vaspitan sam kod kuce nemoj da brines za to, ako vec zelis da pises pravilno stavi razmak posle , Silo...Jao izvini ti si taj sto si rodjen na ulici,sto te ulica vaspitala jao izvini.
Boze me sacuvaj.Vaspitan sam kod kuce nemoj da brines za to, ako vec zelis da pises pravilno stavi razmak posle , Silo...
Ne vredi ovo je strašnojel potrebno tolko Boga spominja
Pa ja sam napravio ovoLjudi od 1 žalbe napravili Roman
Ma posalji odo dvog bate John Ashforda to bi ja ................Jel ti toliko drago da ubijes Miljana i mene. Oces sens da ti posaljem setup koji koristim mozda budes jos bolji...
ti to mene vrijedjas braleDebeljko mozes ti svasta rec kada ja znam sta je istina hahaha, i daj pricas meni da sam cringe a lik drzi Angel tipa fore iz 2016 kada je to bilo u modi.
Samo kad budes mogao promeni prezime blamiras ga u svakom pogledu ne znam ni ko ti je rekao da ga stavisMa posalji odo dvog bate John Ashforda to bi ja ................