Cuje se na videu gde lice ID 54614 priznaje da je kupilo masku. Molim da se kazni osoba.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cuje se na videu gde lice ID 54614 priznaje da je kupilo masku. Molim da se kazni osoba.
Iskreno bas nemas potrebe da se mesasjoka jesi li ispostovao sate svaki dan min 2 sata mimo toga da si spavao vecinom u svlacionici ? juce si imao ukupno 9 sati do subote kolko ja znam danas 11 sati , a kako u uniformi da chiron ima oruzije kad je zabranjeno i drogu ?
Ja nikoga ne podrzavam ovde, to sto je on uradio je stvarno sramota ali ja nemam srca da nekome uradim tako nesto. Svako bi trebao da uziva na ovom serveru i da se zabavi. Ipak jeste da on to nije trebao da uradi i da to stvarno ne sme da se radi ali ja mu oprastam jer se na greskama uci.Sramota Joka ti kao direktor ovo podrzavas.
Radi ovoga i jeste Lider Ems veliki respect ja se izvinjavam sto sam imao oruzije na duznosti desava se iako sam imao dozvolu za njih i bilo je legalno ali nisam znao da ne smijem imati kod sebe tokom duznosti meni je zaista zao, kao sto je lider reko na greskama se uci niko nije perfektan i bez gresanJa nikoga ne podrzavam ovde, to sto je on uradio je stvarno sramota ali ja nemam srca da nekome uradim tako nesto. Svako bi trebao da uziva na ovom serveru i da se zabavi. Ipak jeste da on to nije trebao da uradi i da to stvarno ne sme da se radi ali ja mu oprastam jer se na greskama uci.
Na slici se ne vidi datum