By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prva stvar oni su prvi zapucali tako da nauci pravila i cuti.U povu se takodje vidi kako igrac
64320 krsi pravilo G.P 6.15 kada su mu protivnici odbrojali i krenuli ga pucati on je takodje krenuo samo sto oni nisu izbrojali stoga smatram da bih on trebao biti kaznjen. Takodje masovno krsi pravilo za MG. A s obzirom da je cjela familija tu treba ih kazniti za mass rule brake.
Hvala
Ne moramMoras ti svejedno brojat
6.15 SELF REPORTNa snimku se vidi kako mene igrac vredja. Molim da se kazni. Jedan od mojih ljudi je prekrsio isto pravilo pa ga slobodno kaznite.
Prijatelju 6.15 ti je da mora se dati uslov i izbrojati jedna clan familije ili org mora izbrojati i onda se sme pucat{samo state org sa obelezjem organizacije PANCIR BALAKLAVA maska koju nose na sebi smeju uzvratiti a da ne broje} tako da si ti sine ovde sa svojim famom napravio 6.15 NAUCI PRAVILA PA KACIPrva stvar oni su prvi zapucali tako da nauci pravila i cuti.
Na snimku se vidi kako mene igrac vredja. Molim da se kazni. Jedan od mojih ljudi je prekrsio isto pravilo pa ga slobodno kaznite.
FailRP I 65975Na snimku se vidi kako mene igrac vredja. Molim da se kazni. Jedan od mojih ljudi je prekrsio isto pravilo pa ga slobodno kaznite.
Bate i da povuce svakako on je sebe self reportao neka je zalbaSad i nikad vise