Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64320
Players nickname
Alex Dos
Suspect ID
65975
Date of violation
Oct 29, 2024
Time of violation
18:41
Proofs
https://youtu.be/B9E7N7U-zBQ

aleks.dos

Player
Player
Na snimku se vidi kako mene igrac vredja. Molim da se kazni. Jedan od mojih ljudi je prekrsio isto pravilo pa ga slobodno kaznite.

Kristijan Floww

Escadrila Fam Leader
Player
U povu se takodje vidi kako igrac

64320 krsi pravilo G.P 6.15 kada su mu protivnici odbrojali i krenuli ga pucati on je takodje krenuo samo sto oni nisu izbrojali stoga smatram da bih on trebao biti kaznjen. Takodje masovno krsi pravilo za MG. A s obzirom da je cjela familija tu treba ih kazniti za mass rule brake.

Hvala

aleks.dos

Player
Player
U povu se takodje vidi kako igrac

64320 krsi pravilo G.P 6.15 kada su mu protivnici odbrojali i krenuli ga pucati on je takodje krenuo samo sto oni nisu izbrojali stoga smatram da bih on trebao biti kaznjen. Takodje masovno krsi pravilo za MG. A s obzirom da je cjela familija tu treba ih kazniti za mass rule brake.

Hvala
Prva stvar oni su prvi zapucali tako da nauci pravila i cuti.

Uki Beli

The GOD
Player
Prva stvar oni su prvi zapucali tako da nauci pravila i cuti.
Prijatelju 6.15 ti je da mora se dati uslov i izbrojati jedna clan familije ili org mora izbrojati i onda se sme pucat{samo state org sa obelezjem organizacije PANCIR BALAKLAVA maska koju nose na sebi smeju uzvratiti a da ne broje} tako da si ti sine ovde sa svojim famom napravio 6.15 NAUCI PRAVILA PA KACI :whistle:

Uki Beli

The GOD
Player
Na snimku se vidi kako mene igrac vredja. Molim da se kazni. Jedan od mojih ljudi je prekrsio isto pravilo pa ga slobodno kaznite.
Postovani pregledao sam ti zalbu[prijateljski] pazi sad prekrsaje:
PG
63545 [kupi sa puskom u ruci]
MG 64320[za tebe samo ima dokaz jer si na discordu i pricate vezano za rp ali kad kazem vezano bukvalno pricate o rp-u :) ]
GP 6.15 64320 63545 63366 [objasnio sam zasto]
Neprikladno ponasanje 65975 [2-3 sata mute ukoliko admin smatra da je neprikladno ponasanje po meni jeste ali bi mu dao samo 2 h mute ne 3 nije nista toliko strasno ako bi mu davao mozda cak i nebi].​

Ex Uki Beli
New Uros Beli
Soon to be number one
sticalica

Mixa1

Player
Player
deckkoooo self reportas se 10 puta na dan aj nekaci nikog vise molim te psujes mu mamu na sredini video

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu
ID: 63545 dobit ce kaznu za PG
ID: 65975 dobit ce kaznu za G.P 3.1
ID: 64320 dobit ce kaznu za G.P 3.2 + G.P 6.15 + MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom