Alo mir nemoj da ja moram intervenisati
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uh ne plasim se nemojAlo mir nemoj da ja moram intervenisati
jebemo i tebi materAlo mir nemoj da ja moram intervenisati
47k id ima skoro isto kazni kao ja 3k id a ja sam banovan a on neID 47785 nastavlja kršiti pravila iako mu je u 9.mjesecu 2024. zalba za konstantno krsenje bila "odbijeno za sad" evo i dokaz - Reviewed - Konstantno Krsenje pravila | 47785
Evo sto je krsio nakon te zalbe samo na forumu:
G.P 6.15 - Approved - G.P. 6.15 I 33533
G.P 6.15 - Approved - G.P. 6.15 I 48596 59233
P.D 1.18- Approved - P.D. 1.18 I 0000
G.P 6.15- Approved - G.P 6.15 | 47785
Fail Rp+PG - Approved - Fail Rp | 47785
P.D 1.2 - Approved - PD 1.2 I 47785
G.P 3.2(7 dana ban) - Approved - G.P 3.2 I 47785
P.D 1.18- Approved - Bag Abuse I 0000
MG- Approved - MG I 47785
CL - Approved - CL I 47785
G.P 1.7 - Approved - G.P. 1.7 I 51499 47785
Ovo su kazne sa foruma, a ima ih sigurno još IN GAME nakon vašeg upozorenja
-Znaci u tri mjeseca otkad ste mu napisali da je njegov ID "odbijen za sad" odmah nakon toga je prekrsio 15-20 pravila s tim da je jedno od 60 dana bana za G.P 1.7 i G.P 3.2 7 dana bana
-Nastavio je kršiti pravila i dao do znanja da ga nije briga za upozorenja i pravila.
Kaznite ga kao sto su i drugi mass rule breakeri kaznjeni blacklistom jer ovakvim mass rule breakerima nije mjesto na ovako predivnom projektu.
Moj fan47k id ima skoro isto kazni kao ja 3k id a ja sam banovan a on ne
Tebi niko nije fan , ne gubi se , ja za ovih 1 godinu i nes igranja na ovom porjektu nikad nisam video nekog koji je pokusao da namesti ban nekom i na kraju sam sebe ujebe LolMoj fan
zamisli tony kerina ti robovlasnikTebi niko nije fan , ne gubi se , ja za ovih 1 godinu i nes igranja na ovom porjektu nikad nisam video nekog koji je pokusao da namesti ban nekom i na kraju sam sebe ujebe Lol
Zamisli psujes nekom majkuzamisli tony kerina ti robovlasnik
Zamisli da si glup kao tocilo i sam sebi namesti ban i na main i na twinkzamisli tony kerina ti robovlasnik
zamisli da mi tony juri jer je moj fan i ide i kacime za mgZamisli da si glup kao tocilo i sam sebi namesti ban i na main i na twink
ne diraj masnogkak je zlocksat momak kao da je badboys polomio bih ga ko picku da ga nadjem
to samo on mozeZamisli da si glup kao tocilo i sam sebi namesti ban i na main i na twink
Translatezamisli da mi tony juri jer je moj fan i ide i kacime za mg
koe tvoj fan imas 10 godina xdzamisli da mi tony juri jer je moj fan i ide i kacime za mg
kockasti buckoMoj fan
Ma pusi kurac majmuncino imam i tvoju ip adresujebemo i tebi mater
Ma pusi kurac majmuncino imam i tvoju ip adresu
Aj da te vidim uzivo samo salji lokaciju meni nije problemMafijas do mafijasa na internetu
A i ti si bogami neki zajebanMafijas do mafijasa na internetu