ajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimoAj da te vidim uzivo samo salji lokaciju meni nije problem
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimoAj da te vidim uzivo samo salji lokaciju meni nije problem
Nije problem vidimo seajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimo
ajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimo
Tebra ti mene izpresavijat niti treniras a izgledas ko omcin sin.Stvarno brate ako si poslo pravu adresu sto sigurno nisi.ajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimo
Doce ti neke cike na vrata kroz koji dan
Cak brate kad skontam i nevredis toliko da ti dodjem ja,samo jedan pogled na profilnu govori sve
Recenice pises ko kidara najveca.Dobio si lokaciju ne seri vise i idi jebem ti mamu kurvu glupu samo znas govna da jedesTebra ti mene izpresavijat niti treniras a izgledas ko omcin sin.Stvarno brate ako si poslo pravu adresu sto sigurno nisi.\
Tebra ja tek malo pre pogledao njegovu profilnuRecenice pises ko kidara najveca.Dobio si lokaciju ne seri vise i idi jebem ti mamu kurvu glupu samo znas govna da jedes
a si glup pa na njegovoj profilni je ovaj mali macher 47785 sto je okacen na ovoj zalbiTebra ja tek malo pre pogledao njegovu profilnu
Zamisli da ne mozes da slozis prosto prosirenu recenicu bez greske...zamisli da mi tony juri jer je moj fan i ide i kacime za mg
Sto ne dodjes ti, a ne čike ako si vec tolko opasan.Doce ti neke cike na vrata kroz koji dan
Ko moze biti tvoj fan nisu ti bruce krenule mani seMoj fan
da doce mi cike a a ne ti debeljko mali bolesni ovo na mojoj profilnoj je mali debeli andrej maher kojeg bi isto rado izpresavijo kao i tebe ali znam da se necete ni ti ni on nikad pojavit jer ste male pickurine preko interneta koje nisu dotakli zenski rod u zivotuTebra ti mene izpresavijat niti treniras a izgledas ko omcin sin.Stvarno brate ako si poslo pravu adresu sto sigurno nisi.
Najebaces brate samo ali ti si zahtevao