Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila I 47785,47781

Your ID
51499
Players nickname
Toni
Suspect ID
47785
Date of violation
Dec 29, 2024
Time of violation
12:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Tkc9Pm3UKA8&list=RDhEEPGx-NUyQ&index=9

Kristijan Obama

Player
Player
ajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimo

ajde dodji meni picko mala da te ispresavijam ko malog retarda eo ti dodji zagreb 1. ferenscica 29 ajde da te vidimo
Tebra ti mene izpresavijat niti treniras a izgledas ko omcin sin.Stvarno brate ako si poslo pravu adresu sto sigurno nisi.
Najebaces brate samo ali ti si zahtevao

SecLex01

Player
Player
Doce ti neke cike na vrata kroz koji dan
Cak brate kad skontam i nevredis toliko da ti dodjem ja,samo jedan pogled na profilnu govori sve
Tebra ti mene izpresavijat niti treniras a izgledas ko omcin sin.Stvarno brate ako si poslo pravu adresu sto sigurno nisi.\
Recenice pises ko kidara najveca.Dobio si lokaciju ne seri vise i idi jebem ti mamu kurvu glupu samo znas govna da jedes

Nanii

Player
Player
Tebra ti mene izpresavijat niti treniras a izgledas ko omcin sin.Stvarno brate ako si poslo pravu adresu sto sigurno nisi.
Najebaces brate samo ali ti si zahtevao
da doce mi cike a a ne ti debeljko mali bolesni ovo na mojoj profilnoj je mali debeli andrej maher kojeg bi isto rado izpresavijo kao i tebe ali znam da se necete ni ti ni on nikad pojavit jer ste male pickurine preko interneta koje nisu dotakli zenski rod u zivotu

Top Bottom