Idi vezbaj mali
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Napravio si video kako neces vise igrati i onda si se opet vratio malikIdi vezbaj mali
Vratio sam se zbog moje dece iz familije koji su me svaki dan zvali. I ocistio se koliko toliko server od citera. A ti druze mozes samo da places posto smo vam za 3 dana sve evente uzeli.Napravio si video kako neces vise igrati i onda si se opet vratio malik
e ovo je citer vidis i treba ga skloniti sa projekta posto mu je dosadno i kvari igru drugih familija<@834232923577253939>
Hahhahahahahahahe ovo je citer vidis i treba ga skloniti sa projekta posto mu je dosadno i kvari igru drugih familija
Ne blamiraj se. Moze ga dostaviti prije nego admin zatrazi.Pov se dostavlja kad administratori kazu. Sad cekamo da vidimo hoce li ga citer dostaviti koji je na mejnu banovan za pad pc checka
Lele riki sta je ovo, metka ne pogadjas a kurčiš se mogli bi u arenicu da dobiješ koju listicu?<@834232923577253939>
Nijedan event uzeli nisteVratio sam se zbog moje dece iz familije koji su me svaki dan zvali. I ocistio se koliko toliko server od citera. A ti druze mozes samo da places posto smo vam za 3 dana sve evente uzeli.
ti i dalje ne skidas taj hejz redux, a i bas je zanimljivo kako se bas tebi uvijek dsynca character da gutas metke dok si na 0 hpSad tek vidim na tvom snimku da si mi trazio pov. Izvini sto se nisam javio nemam ja taj toxic chet . Moj disord ti je : prskaj
Pa me tu mozes naci sta god ti treba u vezi familije Yakuza.
Paco ubij seti i dalje ne skidas taj hejz redux, a i bas je zanimljivo kako se bas tebi uvijek dsynca character da gutas metke dok si na 0 hp
Smiri se Paco sve ce biti u reduti i dalje ne skidas taj hejz redux, a i bas je zanimljivo kako se bas tebi uvijek dsynca character da gutas metke dok si na 0 hp
Brat Ogiša
Brat Ogiša
Mene bi za ovo reportali pod possible cheatSad tek vidim na tvom snimku da si mi trazio pov. Izvini sto se nisam javio nemam ja taj toxic chet . Moj disord ti je : prskaj
Pa me tu mozes naci sta god ti treba u vezi familije Yakuza.