By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!AHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAAHHAHHAHHAHAHAHImas godmode, 0 health i dalje te hita lik sa carabinom ti nepadas.
Idi jos malo pogledaj ko te ubija po informali i okaci nekoga na forumu jer drugi posao nemashMomci niko vam nije kriv sto ste kurtoni koji ne mogu odvojit 10k za sok I koks I'm so sorry
Ja nisam kriv sto ne volim ban evejdere I cheatere 🫤Idi jos malo pogledaj ko te ubija po informali i okaci nekoga na forumu jer drugi posao nemash
Idi jos malo pogledaj ko te ubija po informali i okaci nekoga na forumu jer drugi posao nemash
Informal statsi
Culi su za tebe habahahahahahahaah citerkosamo ti pokazujem kolika sam sila
ma citercina propalaCuli su za tebe habahahahahahahaah citerko
gle ovog citera tekCuli su za tebe habahahahahahahaah citerko
Ajde opet quit server bolje je bio kad nisi bio tu vidis da te ljude ne vole uroseti stvarno misli da bi ja sa ovoliko godina rizikovao svoj acc i bavio se tim stvarima? da bi vas ubijao po eventima... lose jako misljenje imas o meni ... a imas sigurno tu 100 prijatelja koji cituju i nisi ih prijavio. to je najveci problem ovde.
admine pogledaj kolko puta su uradili bug abuse u toj 1 minuti videa.Postavio sam gore od te situacije a evo i od pocetka eventa