By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde ti lepo da kaznis ove pametne malo za offtop, a ja saljem pov kasnije, laganoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Nek ID 1777 postavi svoj POV.
- Ima rok 24 sati da uradi to, suprotno dobice kaznu za Pravilo Dogadjaja 1.7
ajde se ti malo opustiajde ti lepo da kaznis ove pametne malo za offtop, a ja saljem pov kasnije, lagano
bro? ja sam opusten, o cemu ti? kuzis da me boli briga? ne znam sto uopce komentiras ako se trazi moj pov? spominjes li se ti ovdje?ajde se ti malo opusti
onda ga okaci ljubi te bratt da se smejemo hahahahbro? ja sam opusten, o cemu ti? kuzis da me boli briga? ne znam sto uopce komentiras ako se trazi moj pov? spominjes li se ti ovdje?
zasto bi sad okacio? ima jos 18 sati, opustenoonda ga okaci ljubi te bratt da se smejemo hahahah
bih*zasto bi sad okacio? ima jos 18 sati, opusteno
reci mi samo jesi cuo da na ovom svetu postoji vise drzava i narjecja? i da svako drugacije prica?bih*
нисам а волео биreci mi samo jesi cuo da na ovom svetu postoji vise drzava i narjecja? i da svako drugacije prica?