Daj pov sa celog bizwara koji nije editan nema te sta pc checkat, editovo si video, ovo ti se smatra laganjem administracije i to ti je blacklist druze
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da da, nemoj da mi tu seres i pravis se pametan, ne znam jel te tko uopce sta pitao? Off top tu samo pises nebitan si ovdje. Video je samo cutovan, zadnjih minutu dvije koje su bukv nebitneDaj pov sa celog bizwara koji nije editan nema te sta pc checkat, editovo si video, ovo ti se smatra laganjem administracije i to ti je blacklist druze
A zasto onda nema zvuk iz gta i ide ubrzano u jednom trenutku?Da da, nemoj da mi tu seres i pravis se pametan, ne znam jel te tko uopce sta pitao? Off top tu samo pises nebitan si ovdje. Video je samo cutovan, zadnjih minutu dvije koje su bukv nebitne
Zato sta je God xDDDA zasto onda nema zvuk iz gta i ide ubrzano u jednom trenutku?
A sta ako me ne banuje? Oces da places jer mi niste smjestili ban? Vas puca ljubomora sto uzimamo evente?Jerry daj banuj ovoga vise daj mu tamo godisan odmor nek odmori malo nek sredi glavu xDD
Ima zvuk, to sto ti nemas slusalice nije moj problem i islo je tako jer je odstekalo znas?A zasto onda nema zvuk iz gta i ide ubrzano u jednom trenutku?