takodjer nista sumnjivo ovdje pov nije potreban. covjek je doktor igre
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Evo POV: a jbg, net i rage mp be likeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Nek ID 1777 postavi svoj POV.
- Ima rok 24 sati da uradi to, suprotno dobice kaznu za Pravilo Dogadjaja 1.7
lol, samo se nahila i nastavi kao da nije primio 1k damage prije par sekundiEvo POV: a jbg, net i rage mp be like
Nije do mene, ne znam sta se desava, jednostavno mi tako zabode, vidite kill logove, vrijeme, fam blipove na mapi, hp stoji crveno kao da sam potrosio staminu i ne mogu trcati, ne mogu puske switchati na quick slotu itd da se ne mice, sve stoji, ne znam da li je do mog neta ili do Rage-a, desilo mi se to vise puta
da da, nemoj da seresBato previse si ga pojacao, a video edit ti ne ide moras da uskladis video sa zvukom kada ubrzavas video, uzivaj u banu za namestanje pova
vazi broLose si ga editovo bratana Israel kaze ubili ga nema nista na kill feedu. Onda u jedno 3 sekunde profjr 30 sekunde eventa i na kraju pucas a nemas zvuk iz gta. Mogo si barem platit da ti profesionalno odradi edit. Ovo je preloseee
10hrs ago searching on yt. How to edit video.Evo POV: a jbg, net i rage mp be like
Nije do mene, ne znam sta se desava, jednostavno mi tako zabode, vidite kill logove, vrijeme, fam blipove na mapi, hp stoji crveno kao da sam potrosio staminu i ne mogu trcati, ne mogu puske switchati na quick slotu itd da se ne mice, sve stoji, ne znam da li je do mog neta ili do Rage-a, desilo mi se to vise puta, mozete me i pc check ako hocete
jel ne vidis da mu se ne ucitava kill feed? od ljudi vidi samo revolver pokazuje mu samo id-eve, stamina mu se ne puni zbog neta, jebe ga net sta vam nije jasno sve se vidi u videu da je net u pitanju, zz10hrs ago searching on yt. How to edit video.
Zar nisi ti onaj koji je bio banovan za koristenje OBS-a ?
Jadno sto sve radis da bi imao **Skill**
Ucio si od najboljeg
aj objasni kill feed da stoji na 2 kila a tabi je full? zast mu se nemice timer od eventa?Je*e njega clumsy i edit software a ne net bato
Lik je izeditovao klip sta ti nije jasno ukljuci mozak usi i oci i videces da nije lepo syncao zvuk i video u edituaj objasni kill feed da stoji na 2 kila a tabi je full? zast mu se nemice timer od eventa?
znam lika na disc smo uvek ima problema slicno kao i ja, meni isto tako crkne rage(nemogu pricat ingame, menu otvorit, nista) al mi discord radinormalno, decko nij nista kriv nego je net, a ti i dalje placi da je edito videoLik je izeditovao klip sta ti nije jasno ukljuci mozak usi i oci i videces da nije lepo syncao zvuk i video u editu
Vazi bro, mozete me slobodno pc check ako si tolko glup da mislis da koristim clumsyJe*e njega clumsy i edit software a ne net bato