14:45 Soprano je vec u krugu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo pov
Zabrijao si nesto...Nije tamo bio ceo fam, nek posalje pov neko od ove trojice koji su na povu
pov mora da se ima jaki…Evo dostavljam vam dokaz kako mi je komp kresao i nije mi se sacuvao POV.
Igrac iz mog fama je dostavio POV kako se vidi kad smo enterali i da nismo enterali prije vremena na sto je igrac sumnjao.
Tako da se nadam da ce ovi dokazi biti uvazeni i da ce zalba biti odbijena.
nema povNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 57597 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 36385 na Hotelu u 02:20 - 18.03.2025
Rok za dostavu je 16h.
ne znam jel kontas da trazi pov od jakija ne tebeevopov od pocetka da smo enterali na vreme svi skupa zajedno
dzaba tvoj pov ako nema jakievopov od pocetka da smo enterali na vreme svi skupa zajedno
a nije ako je covjek sumnjao da smo enterali prije kruga, dovoljan mu je bilo koji pov koji potvrdjuje suprotno, a ja sam dostavio dokaz kako mi je komp kresao (black screen) i pristajem na bilo koji pc chack ili ista slicno.dzaba tvoj pov ako nema jaki
Trazi se tvoj pov dzaba njegova nije ako je covjek sumnjao da smo enterali prije kruga, dovoljan mu je bilo koji pov koji potvrdjuje suprotno, a ja sam dostavio dokaz kako mi je komp kresao (black screen) i pristajem na bilo koji pc chack ili ista slicno.
sta ce mu njegov trazi tvoja nije ako je covjek sumnjao da smo enterali prije kruga, dovoljan mu je bilo koji pov koji potvrdjuje suprotno, a ja sam dostavio dokaz kako mi je komp kresao (black screen) i pristajem na bilo koji pc chack ili ista slicno.
to tije crashovoli tek u 2:33 13minuta nakon sto ste ga ubili pov moze da e bio sacuvan ili si zaboravio da upalisEvo dostavljam vam dokaz kako mi je komp kresao i nije mi se sacuvao POV.
Igrac iz mog fama je dostavio POV kako se vidi kad smo enterali i da nismo enterali prije vremena na sto je igrac sumnjao.
Tako da se nadam da ce ovi dokazi biti uvazeni i da ce zalba biti odbijena.
pc check* pametjnakovicu nema veze to ti sta pricas sa P.D 1.7a nije ako je covjek sumnjao da smo enterali prije kruga, dovoljan mu je bilo koji pov koji potvrdjuje suprotno, a ja sam dostavio dokaz kako mi je komp kresao (black screen) i pristajem na bilo koji pc chack ili ista slicno.