Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36385
Players nickname
xxx
Suspect ID
57597
Date of violation
Mar 18, 2025
Time of violation
2:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4P-XTlw26qE

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Evo dostavljam vam dokaz kako mi je komp kresao i nije mi se sacuvao POV.
Igrac iz mog fama je dostavio POV kako se vidi kad smo enterali i da nismo enterali prije vremena na sto je igrac sumnjao.
Tako da se nadam da ce ovi dokazi biti uvazeni i da ce zalba biti odbijena.

Hahahaha brt ako ti je kresalo nema to veze sa povom

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Za ono sta su oni sumnjali i mislili da smo prije vremena usli u krug su dobili odgovor, manje je bitno ciji je pov, dapace nisam prvi usao u zonu, a decko koji je prvi usao sa svojim pov-om dokazuje kako smo usli na vrijeme.

A vi iz Reylia likujte koliko hocete, ja sam kres log dostavio i reko sam odma da nisam uspio zbog toga sacuvati pov. Krivo vam je jer nam nemozete nista tocnije meni, pa vam je ovo doslo ko budali samar. Ohladite malo vec sam vam reko i umjesto da mene gledate gledajte kako sebe vratiti u top 20 za pocetak.

Ukoliko je potrebno pristajem i na pc chack ili bilo sta taman da usput nakon sto ga prodjem mogu tebi cezare i za taj dio zacepit usta i da ti samim time pokazem kako nemas ruke.
Njaki brt skontali smo nemas pov ides na odmor malo i tjt dugo si mi ti bio i to sto ti je kresalo nije izgovor za to jer nemas pov jer klk sam upoznat ti kad snimas i kresa ti ne kresa ti i pov i magicno nestane

Josko

Player
Player
deda jakii odi igraj roblox kriminal tycon i dok te neko pocne pucat ti ga snimi i okaci na forum i usput mu se deri GRADSKIIIIIIIII

Status
Not open for further replies.
Top Bottom