By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mora da posalje pov kako god okrenesSvakom se moze desiti tehnicki zastoj, sve se vidi u povu od drugog igraca, kako god dokaz postoji, smatram da igraca netreba kazniti
ma ne znjau pravila ovih ko da su pali smarsaMora da posalje pov kako god okrenes
ISTEKO ROKNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 57597 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 36385 na Hotelu u 02:20 - 18.03.2025
Rok za dostavu je 16h.
Ti si ubio lika u 02:21 a poslo si crash log koji je bio u 02:33, ti si do tada mogo pov 20 puta da sacuvas, nemoj da se vadis >3HAHAHAHAH KAKO STE SMJESNI, TRAZIO SE POV ENTERA I DOBILI SU GA I TJT, JA SAM DOKAZ POSLAO ZAS NISAM SPREMIO POV...
NEMA VAM SRECE OD NASLADJIVANJA OVDJE...
samo se nadajHAHAHAHAH KAKO STE SMJESNI, TRAZIO SE POV ENTERA I DOBILI SU GA I TJT, JA SAM DOKAZ POSLAO ZAS NISAM SPREMIO POV...
NEMA VAM SRECE OD NASLADJIVANJA OVDJE...
Ti si ubio lika u 02:21 a poslo si crash log koji je bio u 02:33, ti si do tada mogo pov 20 puta da sacuvas, nemoj da se vadis >3
Tako je u ovoj situaciji si ti glavna tema, upravu si, zato se i trazi pov sa eventa od tebe ne od nikoga drugoga.A do kad hotel traje??
Sta ti spremas od svakog kila pov ili sve na kraju kada zavrsis s eventom?
Shvatite da ste nebitni, a pogotovo u ovoj situaciji, tako da ohladite malo....
Da, a vi ste nebitni a najvise se napalili….Tako je u ovoj situaciji si ti glavna tema, upravu si, zato se i trazi pov sa eventa od tebe ne od nikoga drugoga.
Hahahaha brt ako ti je kresalo nema to veze sa povomEvo dostavljam vam dokaz kako mi je komp kresao i nije mi se sacuvao POV.
Igrac iz mog fama je dostavio POV kako se vidi kad smo enterali i da nismo enterali prije vremena na sto je igrac sumnjao.
Tako da se nadam da ce ovi dokazi biti uvazeni i da ce zalba biti odbijena.
Brt kaznjavaj lik je reko nema pov i tjtNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 57597 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 36385 na Hotelu u 02:20 - 18.03.2025
Rok za dostavu je 16h.
Njaki brt skontali smo nemas pov ides na odmor malo i tjt dugo si mi ti bio i to sto ti je kresalo nije izgovor za to jer nemas pov jer klk sam upoznat ti kad snimas i kresa ti ne kresa ti i pov i magicno nestaneZa ono sta su oni sumnjali i mislili da smo prije vremena usli u krug su dobili odgovor, manje je bitno ciji je pov, dapace nisam prvi usao u zonu, a decko koji je prvi usao sa svojim pov-om dokazuje kako smo usli na vrijeme.
A vi iz Reylia likujte koliko hocete, ja sam kres log dostavio i reko sam odma da nisam uspio zbog toga sacuvati pov. Krivo vam je jer nam nemozete nista tocnije meni, pa vam je ovo doslo ko budali samar. Ohladite malo vec sam vam reko i umjesto da mene gledate gledajte kako sebe vratiti u top 20 za pocetak.
Ukoliko je potrebno pristajem i na pc chack ili bilo sta taman da usput nakon sto ga prodjem mogu tebi cezare i za taj dio zacepit usta i da ti samim time pokazem kako nemas ruke.
jadanNjaki brt skontali smo nemas pov ides na odmor malo i tjt dugo si mi ti bio
Dusicajadan![]()
Cuj napalili se. Da smo se napalili visili bi po forumu svaki dan ko ti i pisali eseje i romane ljudima u privatno od 500 rijeci. NE MOZE svako biti Jakii Soprano, svaka ti cast.Da, a vi ste nebitni a najvise se napalili….
Hahahahah kome sam ja pisao eseje i romane??Cuj napalili se. Da smo se napalili visili bi po forumu svaki dan ko ti i pisali eseje i romane ljudima u privatno od 500 rijeci. NE MOZE svako biti Jakii Soprano, svaka ti cast.
<3Hahahahah kome sam ja pisao eseje i romane??
Daj screen slobodno haha