Ja koliko vidim da je on prvi entero na hotel to se vidi po blipovima na mapi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo mislim na igrača koji je poslao povJa koliko vidim da je on prvi entero na hotel to se vidi po blipovima na mapi
trazi se pov od jakija ne vazi se pov od nekog tamo randomJa koliko vidim da je on prvi entero na hotel to se vidi po blipovima na mapi
ne znas ti koliko igraca dobilo kazne za to ,TRAZI SE POV OD JAKIJA A NE OD NEKOG LIKA IZ FAMILIJEJa koliko vidim da je on prvi entero na hotel to se vidi po blipovima na mapi
Amare nemoj iti kod jaki a da ides na putovajneOvo mislim na igrača koji je poslao pov
Ja neznam kako ti se da vise igrat kad si najveci predmet sprdnjea nije ako je covjek sumnjao da smo enterali prije kruga, dovoljan mu je bilo koji pov koji potvrdjuje suprotno, a ja sam dostavio dokaz kako mi je komp kresao (black screen) i pristajem na bilo koji pc chack ili ista slicno.
Dzaba jaki kenjas, pov bi ti sacuvao i da ti je crash ne kenjaj, tebi je pov trazen zato sto si ubio lika i zato sto sumljaju da si uso pre vremena. Vidis da te sprda 90% servera shahhahahaahZa ono sta su oni sumnjali i mislili da smo prije vremena usli u krug su dobili odgovor, manje je bitno ciji je pov, dapace nisam prvi usao u zonu, a decko koji je prvi usao sa svojim pov-om dokazuje kako smo usli na vrijeme.
A vi iz Reylia likujte koliko hocete, ja sam kres log dostavio i reko sam odma da nisam uspio zbog toga sacuvati pov. Krivo vam je jer nam nemozete nista tocnije meni, pa vam je ovo doslo ko budali samar. Ohladite malo vec sam vam reko i umjesto da mene gledate gledajte kako sebe vratiti u top 20 za pocetak.
Ukoliko je potrebno pristajem i na pc chack ili bilo sta taman da usput nakon sto ga prodjem mogu tebi cezare i za taj dio zacepit usta i da ti samim time pokazem kako nemas ruke.
pristaj i na pc check ako os al dzaba kad nemas ruke irl to nemoze da se kupi samo mozes kod mene na private casove da ti objasnim kako se drzi rev u ruci, ceo server zna ko ima ruke a ko ne tako da lagan si samo se tesi sam da imas… ja sam stravno poceo da te zalim od mnogo stravi od to sto ste najgora fam i sto niko ne zna gde puca do ko je glupjli i glupjli plus oces meni da namestis ban HAHAHAHA daj samo skoci sa neki zgradu plsZa ono sta su oni sumnjali i mislili da smo prije vremena usli u krug su dobili odgovor, manje je bitno ciji je pov, dapace nisam prvi usao u zonu, a decko koji je prvi usao sa svojim pov-om dokazuje kako smo usli na vrijeme.
A vi iz Reylia likujte koliko hocete, ja sam kres log dostavio i reko sam odma da nisam uspio zbog toga sacuvati pov. Krivo vam je jer nam nemozete nista tocnije meni, pa vam je ovo doslo ko budali samar. Ohladite malo vec sam vam reko i umjesto da mene gledate gledajte kako sebe vratiti u top 20 za pocetak.
Ukoliko je potrebno pristajem i na pc chack ili bilo sta taman da usput nakon sto ga prodjem mogu tebi cezare i za taj dio zacepit usta i da ti samim time pokazem kako nemas ruke.
pristaj i na pc check ako os al dzaba kad nemas ruke irl to nemoze da se kupi samo mozes kod mene na private casove da ti objasnim kako se drzi rev u ruci, ceo server zna ko ima ruke a ko ne tako da lagan si samo se tesi sam da imas… ja sam stravno poceo da te zalim od mnogo stravi od to sto ste najgora fam i sto niko ne zna gde puca do ko je glupjli i glupjli plus oces meni da namestis ban HAHAHAHA daj samo skoci sa neki zgradu pls![]()
Dzaba jaki kenjas, pov bi ti sacuvao i da ti je crash ne kenjaj, tebi je pov trazen zato sto si ubio lika i zato sto sumljaju da si uso pre vremena. Vidis da te sprda 90% servera shahhahahaah
tvoja fam tvoj kerovi potocno al nece davam uspe nikad ja nisam ti sa fejk naloga na forumu ja da bih te teo kaciti kaciot bi te sa pravilong nisam picka ko ti a sfere i fabrike vidim bas i da ne vidis lagano, a kad ti je bilo crash mogu si da sacuvas pov sa ALT + F10 jos si imao vremena tek tije 13minuta kasnije kreshovolo ide palma budva split i herceg noviNeznam ja tko kome pokusava namjestit ban po vec treci puta al dobro….
Ako ja nemam ruke i neznam s revom, na tvom mjestu se nebi javljao jer si izgubio 2x vec..
Pa pov su dobili od enetera, i sto se kila tice se vidi sve jasno da ih nas 3 pucamo….
Legit situacija 1/1.
Aj mi reci kako da sacuvam pov na black screenu molim te kad sam cijeli pc na gumb resetao?
Druze naci da pises stavljas kao neke zareze a ne znam pises spojeno. Definicija maloumnog bića. Cuti jaki svaka rec ti je suvisnaNeznam ja tko kome pokusava namjestit ban po vec treci puta al dobro….
Ako ja nemam ruke i neznam s revom, na tvom mjestu se nebi javljao jer si izgubio 2x vec..
Pa pov su dobili od enetera, i sto se kila tice se vidi sve jasno da ih nas 3 pucamo….
Legit situacija 1/1.
Aj mi reci kako da sacuvam pov na black screenu molim te kad sam cijeli pc na gumb resetao?
ima vremena polako danas si ti sutra nisi takav je zivot polakoSamo vi placite van top 25 i dalje, na taj nacin cete i ostat tu gdje jeste, toliko od mene....
hahahahah dzaba top 10 a ni malo para kod sebe, ni auta nemate hahahahaha dva jugularaSamo vi placite van top 25 i dalje, na taj nacin cete i ostat tu gdje jeste, toliko od mene....
Necu se tebi pravdat, vama se ljudi i vasim autima smiju, a ne meni….hahahahah dzaba top 10 a ni malo para kod sebe, ni auta nemate hahahahaha dva jugulara
Opet imas šizofrena cepanja a jaki, samo ti vidis neke stavri koje niko ne vidi hahahahaNecu se tebi pravdat, vama se ljudi i vasim autima smiju, a ne meni….