Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Ban evading I 2318, 17369, 1004

Your ID
66823
Players nickname
Stefan Haliky
Suspect ID
2318, 36537, 1004
Date of violation
Mar 29, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Tgr6ywW5AZA

UnknownForumWarior

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo, ovaj igrac krsi pravilo Ban evading, dobio je ban na id-u 2318 za konstantno krsenje pravila. Pa je odlucio da ban evadea na nalogu 1004 id Miki Magico na koji je ili upao, ili kupio od nekoga, promenio je sve da se teze primeti da ban evadea, ali u prilozenim povovima uporedite glasove pa malo detaljnije pregledajte.
Glas na main 2318 :
Glas na trecem nalogu koji je kupio ili upao na njega 1004 : Watch Stefan Haliky | Streamable

Last edited:

Luka OG

Player
Player
2 razlicita glasa ja ne znam sta vi reportate ali ovo nije isti lik...
ako adminu trebaju dokazi da je to 1 isti lik neka mi napise poslat cu imam dovoljno dokaza da je to stefi poslat cu a ako ova zalba bude odbijena napravit cu ja zalbu sa dokazima i za njega i za njegovog druga josipa koji takodje ban evaduje na id 72064

stefaan1.

Player
Player
ako adminu trebaju dokazi da je to 1 isti lik neka mi napise poslat cu imam dovoljno dokaza da je to stefi poslat cu a ako ova zalba bude odbijena napravit cu ja zalbu sa dokazima i za njega i za njegovog druga josipa koji takodje ban evaduje na id 72064
jel se vi pravite glupi ili ste samo glupi?

Luka OG

Player
Player
jel se vi pravite glupi ili ste samo glupi?
druze do juce si igrao na en3 sherao si screen kako koristis script.gg i sad si doso da evadujes i mislis da te nece skontat brate vazi
kao od jednom se vratio igrac koji je id 1004 nikad se nije pucao dosao sad on je najbolji vazi brate cucemo se
povovi su spremni za report samo cekam da vidim dal ce ovo odobrit

stefaan1.

Player
Player
druze do juce si igrao na en3 sherao si screen kako koristis script.gg i sad si doso da evadujes i mislis da te nece skontat brate vazi
kao od jednom se vratio igrac koji je id 1004 nikad se nije pucao dosao sad on je najbolji vazi brate cucemo se
povovi su spremni za report samo cekam da vidim dal ce ovo odobrit
okay boss samo ne zaboravi da si juce na turfovima gledao kroz zid 🤣🤣 , i na sve to ja nisam en3 igrac nego en2, toliko o tome sto znas 🤣🤣

stefaan1.

Player
Player
i te povove sto imas objavi ne bezim od toga, svi ste mudonje ko konte sve cekate da objavite video kako cheatujem, a nikako da ga objavite vec mesecima 🤣🤣

Luka OG

Player
Player
i te povove sto imas objavi ne bezim od toga, svi ste mudonje ko konte sve cekate da objavite video kako cheatujem, a nikako da ga objavite vec mesecima 🤣🤣
jel si se zapitao nekad koliko si ti zapravo glupo dete?
preko istog foruma saljes povove za pov req i onda preko istog foruma govoris da to nisi ti hmmm......
bas si providan stefiiii

stefaan1.

Player
Player
jel si se zapitao nekad koliko si ti zapravo glupo dete?
preko istog foruma saljes povove za pov req i onda preko istog foruma govoris da to nisi ti hmmm......
bas si providan stefiiii
ne brate ti si samo goblin koji nema mozga

Pana7

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo, ovaj igrac krsi pravilo Ban evading, dobio je ban na id-u 2318 za konstantno krsenje pravila. Pa je odlucio da ban evadea na nalogu 1004 id Miki Magico na koji je ili upao, ili kupio od nekoga, promenio je sve da se teze primeti da ban evadea, ali u prilozenim povovima uporedite glasove pa malo detaljnije pregledajte.
Glas na main 2318 :
Glas na trecem nalogu koji je kupio ili upao na njega 1004 : Watch Stefan Haliky | Streamable
Bravo retarde

UnknownForumWarior

Player
Player
jbg zemo, tebi tad pucao glas, pa nije se promenio, kid ostaje kid
jebiga stefane ponjevicu nisam te prepoznao, znam samo da si bezruki retard i znam da bi te osurio 1 na 1 u to sam siguran tako da necu da komentarisem... Jedino ko se ovde nervira si ti posto neces moci vise da igras kad budes banovan za evading.

stefaan1.

Player
Player
jebiga stefane ponjevicu nisam te prepoznao, znam samo da si bezruki retard i znam da bi te osurio 1 na 1 u to sam siguran tako da necu da komentarisem... Jedino ko se ovde nervira si ti posto neces moci vise da igras kad budes banovan za evading.
zemo joker mislim da ti je vreme da radis kancelariju kod viktora

Top Bottom