Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

Jefta666

Player
Player
Pogledajte da li ovo spada pod GP 1.3 ( SCAM ) Jer su obecali 20k za panel a na kraju su scemali i robali

Robaju u gradu kod SAHPA
Sad sam provjerio i svi su u zelenima tako da je to WARN na ORG
Provjerite slobodno ID eve ko je sve u zelenima da ih ne nabrajam sad sve, naravno ako pokusaju ili vec jesu napustili vidi se u Logovima sve

Lp

1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | UPOZORITI

Admin Toni Vercceti mi je napomenuo da je ovo grad gdje su me robali iza SAHPa kod vagona.

Je

Last edited:

zirdum

Player
Player
Pogledajte da li ovo spada pod GP 1.3 ( SCAM ) Jer su obecali 20k za panel a na kraju su scemali i robali

Robaju u gradu kod SAHPA
Sad sam provjerio i svi su u zelenima tako da je to WARN na ORG
Provjerite slobodno ID eve ko je sve u zelenima da ih ne nabrajam sad sve, naravno ako pokusaju ili vec jesu napustili vidi se u Logovima sve

Lp

1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | UPOZORITI

Admin Toni Vercceti mi je napomenuo da je ovo grad gdje su me robali iza SAHPa kod vagona.

Je
Brate nemas zivot kacis decu kako te robaju a imas 100 godina oces plakati sto te glupa deca robaju i objavis snimak od 16 minuta hahahahag koji si ti digitalac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom