Kazi ovde fosilu raspaliJavi mi se na diskord Jefta666 da ti kazem nesto veoma zanimljivo![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kazi ovde fosilu raspaliJavi mi se na diskord Jefta666 da ti kazem nesto veoma zanimljivo![]()
To sam i mislio, hvala pozzzKazi ovde fosilu raspali
stas ti fosilu raspaliJavi mi se na diskord Jefta666 da ti kazem nesto veoma zanimljivo![]()
mali ajde pali ne znam te nisi bitanIlck ja sam tvoj owner to sam nisam budala
Moram da te razocaram, prvo dal ste mislili da ce Jefta da vas pusti tek tako da ga robate i drkate. Trebalo je odma da vam bude sumnjivo cim vas ne napusava ili cim nismo dosli. A sto se godina tice, ja mislim da to nema nikakve veze sa igricom, tu su i stariji momci od njega, nego ih je za primer okacio i odradio na majmune, jbg kad mora tako da se barem malo vrati roleplay u igru. A kad smo kod zivota doticnog Jeffte kod mene je na suspend zbog neaktivnosti tako da pussaaa :*Brate nemas zivot kacis decu kako te robaju a imas 100 godina oces plakati sto te glupa deca robaju i objavis snimak od 16 minuta hahahahag koji si ti digitalac
Takodje OC Uvreda, zamolio bih admire da se najstorzije kazne ovakvi iskompleksirani klinci.Kazi ovde fosilu raspali
Takodje jos jedna OC uvreda, sve sajber mafijasi, ING "Nemoj da se ponavljam" A posle placu, pa imate li obraza picketine? Jeste se iskurcili? Jeste. Jel ispostovao RP? Jeste. Sta sad placete ko neke zene? Tolko vas je jako jebo da ga nije vadio. Pusa i tebi.stas ti fosilu raspali
Mnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupiTakodje jos jedna OC uvreda, sve sajber mafijasi, ING "Nemoj da se ponavljam" A posle placu, pa imate li obraza picketine? Jeste se iskurcili? Jeste. Jel ispostovao RP? Jeste. Sta sad placete ko neke zene? Tolko vas je jako jebo da ga nije vadio. Pusa I
"butka" ne seri digitalcuMnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupi