Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration G.P. - 1.8 - The Famillies

Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

Jefta666

Player
Player
Pogledajte da li ovo spada pod GP 1.3 ( SCAM ) Jer su obecali 20k za panel a na kraju su scemali i robali

Robaju u gradu kod SAHPA
Sad sam provjerio i svi su u zelenima tako da je to WARN na ORG
Provjerite slobodno ID eve ko je sve u zelenima da ih ne nabrajam sad sve, naravno ako pokusaju ili vec jesu napustili vidi se u Logovima sve

Lp

1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | UPOZORITI

Admin Toni Vercceti mi je napomenuo da je ovo grad gdje su me robali iza SAHPa kod vagona.

Je

Last edited:

zirdum

Player
Player
Pogledajte da li ovo spada pod GP 1.3 ( SCAM ) Jer su obecali 20k za panel a na kraju su scemali i robali

Robaju u gradu kod SAHPA
Sad sam provjerio i svi su u zelenima tako da je to WARN na ORG
Provjerite slobodno ID eve ko je sve u zelenima da ih ne nabrajam sad sve, naravno ako pokusaju ili vec jesu napustili vidi se u Logovima sve

Lp

1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | UPOZORITI

Admin Toni Vercceti mi je napomenuo da je ovo grad gdje su me robali iza SAHPa kod vagona.

Je
Brate nemas zivot kacis decu kako te robaju a imas 100 godina oces plakati sto te glupa deca robaju i objavis snimak od 16 minuta hahahahag koji si ti digitalac

Top Bottom