Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Fran Balboa

GOAT
Player
Joined
Jan 16, 2022
Messages
100
Informacije
1. Vaše ime u RL: Fran
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: fran_17#7780
6. Vaše Ingame ime: Fran Balboa
7. Vaš ID: 9980

Dodatne Informacije


1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Za pocetak, odrasla sam, zrela osoba sa puno strpljenja i visokim sposobnostima za ovu poziciju, sto sam vec i pokazao vise puta na ovom serveru. Leader na ovom serveru sam bio cak 3 puta, stoga biti leader nije nesto novo s cime bi se susreo. 2 puta sam bio Leader organizacije Vagosa i jednom organizacije Familiesa.

Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Znam kako treba posloziti ljude i kako ih voditi! U svakoj mojoj organizaciji do sada išlo bi se na svaki mogući event te bi se maksimalno fokusirali na RolePlay te bi sve failove sveli na minimum minimuma.

U organizaciji Marabunte sam bio vise puta, kod razlicitih leadera i uvijek mi je bila jedna od drazih organizacija sto se tice RolePlaya. Vodio sam Turfove i svaku mogucu RolePlay akciju u svim bandama na ovom serveru stoga znam vise manje sve oko gang zivota.

Sa svim sadasnjim Leaderima sam u dobrim, zapravo bih mogao reci u vrhunskim odnosima tako da ni s njima nebi imao nikakvih problema. Imam spreman, vjerujem vec svima dobro poznati Turf Team koji je uvijek na visokom nivou u kojoj god organizaciji, a takodjer spreman Team za grafite koji su u mojim proslim organizacijama radili savrsen posao i svaki dan se kupila maksimalna zarada od grafita. Najbitnije od svega imam spreman full High-Command team koji bi mi pomagao u vodenju organizacije i svaki dan bi bili ovdje i drzali oko na svakom clanu. Siguran sam da mogu napraviti nesto veliko uz pomoc ovakvih ljudi! Za svaki fail, nebitno hoce li ga napraviti neki veci rank ili ne snosit ce posljedice!

Fokusirao bih se na sam RolePlay i islo bi se na svaki moguci event. Siguran sam da mogu napraviti jednu jaku i veliku Marabuntu i cilj mi je imati 2 uspješna mandata s njom!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.

SRETNO SVIMA <3
 

JackalBenassi

Player
Player
Joined
Oct 16, 2022
Messages
229
1. Vaše ime Jackal Benassi
2. Vaše godine 35 RL
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjecna aktivnost na dan.Radnim danima 5H-8H, a vikendom 10-15H
5. Vas Diskord ឵ Don Jackal#1557
6. Vase Ingame ime Don Jackal
7. Vas ID 31107

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objasnjenjem)
Zelim svim srcem biti Lider ove organizacije radi poboljsanja RolePlay-a na grand serveru, maximalno se potruditi da sto vise bude talacki, pljacki prodavnica,gun shopa,pljacka vojne baze..ici na turfove....
Zato jer imam vec jednu ekipu koji su dobri RP igraci i stariji su i ozbiljni i skoro nikad nisu prekrsili niti jedno pravilo.

Zelimo da se nasim RolePlay-om svi ponose...... Zelimo pruzit drugim igracima dobar utisak ovog servera i dokazat da smo najbolji i njegov RP.

3. Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji.
Prvo, kada se uzme organizacija, treba da se upozna sa curator Marabunta Grande i poprica. Nakon upoznavanja, treba se srediti rankovi.Najprije za rankove je potreban curator da bi dao dobre savete. Posle sredjivanja rankova, ide sredjivanje vozila za te rankove. Posle sredjivanja vozila, ide sredjivanje skladista. Sve sto je potrebno kada se uzme organizacija jeste da prvo uzmemo u obzir da promenimo vecinu stvari, NAPRAVIMO VAZAN SASTANAK.....Takodje ubacit sedmicno po 1 sastanak sta je se uradilo tokom prosle sedmice ....dali ima neko neki prijedlog ...predlozit plan za sljedecu sedmicu traziti ko zna da ce bit odsutan itd. Nakon sredjivanja rankova, vozila i skladista, pocinje faza gde se primaju clanovi i ljudi koji imaju dobar RP koji znaju pravila i imaju dobar skill za pucanje .....mmpre svega da postuju i budu ponosni sto su clanovi ove organizacije !!!!!
Zaposljavanje ce traziti igracima da su mentalno sposobni...Da imaju zelju i ambiciju da budu clanovi Marabunte Grande ..... Da znaju obavezno da se pucaju.Da imaju dobar RP.Da na talacke,pljacke i robanje pale kamerice !!! Nakon primanja tih clanova, pocinje testiranje za turfere.... lidera grafit tima jer mnogi neznaju da je jedan od glavni prihoda takodje i farbanje grafita !!!
Za turfera je potreban dobar skill za revolver i da se znaju pravila turfa. Pravila turfa mogu naći na discord od Grand. Nakon sredjivanja cjele organizacije, vozila, skladista, clanova itd, Pocinjemo sa fazom, a to je da idemo da svima pokazemo pravu pucacinu pravi role play pravi respekt !!!!!
Nama su za clanove bitne:
1. Jasni govor: kada se prica na radiu, potrebno je pricati normalno, glasno i jasno.Bez nepotrebni informacija samo VAZNO ...... Necemo mi primiti ljude koji će se drati i radio koristiti za gluposti. Potrebno je samo mirnim glasom, jasno i glasno da se prica na radiu. RADIO SE ISKLJUCIVO KORISTI ZA AKCIJE ILI SVE VEZANO ORG, SVE STO NIJE U VEZI ORG, BICE TOLERISANO! Obecajem
2.Aktivnost clanova: Jedan od najbitniji djela clanova koji mora da ima svaki clan. Aktivnost se smatra: govor na radiu, ici na evente ... turfove ..... ma sto vise aktivnosti bolje za sve nas ....Mi ne zahtjevamo puno od aktivnosti, ako ste nedje da kazemo ekskurziju ili takvi ti fazoni, onda imace na discordu kanal gdje cete napisati opravdanje.
3.Turferi:
Kao sto sam napisao gore, za turfera je potrebna velika odgovornost clanova i dosta stvari koji mora da zna, a to su:
dobro pucanje iz revolvera(Pozeljno je da ima maksimalnu vjestinu pistolja).
Pravila turfa(Sva pravila turfa mora da se zna kako ne bi nabili organizaciji warn.

Prije ovoga bio sam u drzavnoj org LSPD,FIB ...Dobio sam zlatnu medalju u LSPD za najboljeg radnika u tom mandatu sto je vodio kolega Wolf Rinna.Zelim svim srcem da mi date sansu da vas uvjerim da niste pogrijesili ako mi date tu sansu.Mnogo ce biti vise respekta i mnogo dobre pucacine i mnogo dobar roleplay cak cemo ubacit zanimljivi video na youtube gdje cemo reklamirat nas roleplay i pravi ghetto life.Vas DON JACKAL {Jackal Benassi)
 

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Joined
Oct 21, 2021
Messages
583
Informacije

1. Vaše ime u RL Anđelko

2. Vaše godine 17

3. Vremenska zona GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan 4-5 sati radnim danima 5-9 sati vikendom

5. Vaš Diskord Anđelko#2341

6. Vaše Ingame ime Anđelko Denirovski

7. Vaš ID1034

Dodatne Informacije


1. Lider za... Marabunta

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Dosad u ovih godinu dana otkako igram na RS serveru nisam imao priliku postati lider organizacije.

Smatram sebe kao osobu koja je sposobna da vodi ovu organizaciju, ima iskustva sa liderstvom i vidim se kao osoba sa autoritetom.

Te prije svega znam sve na serveru svaku stvar koje su mi potrebne upravo da vodim bilo koju organizaciju posebno crime organizaciju kao Marabunta.

Imam spremnu ekipu za svaku aktivnost koju Marabunta je dužna obavljati i naravno i one koje nisu dužni.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

U Marabunti svaki ćlan mora imati minimalno IC 10 godina, a OOC 16

Svaki član je dužan znati svako server i roleplay pravilo

Strogo kažnjavati kršenje server pravila kada se desi sa kikom iz organizacije.

Održavati 3 sastanka tjedno.

Aktivnim članovima davati bonuse

Pokušati sklopiti savez sa drugim kriminalnim organizacijama

Toxicnost člana organizacije kažnjava se bleklistom.
 
Last edited:

ToniZero

Macedonian Player
Player
Joined
Apr 29, 2022
Messages
110
Informacije
1. Vaše ime u RL: Toni
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 4-12h
5. Vaš Diskord: Toyeri#5779
6. Vaše Ingame ime: Toni Pluxury
7. Vaš ID: 21971


Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Zelim da budem lider organizacije zato sto od kad sam poceo da igram grand rp odma sam se poceo pucati i bavio kriminalnim radnjama i u tome sam se usavrsio znam kako da vodim organizacije jel sam bio nekoliko puta high rank u nekolko gangova kako sto su Bloods, Vagos i The Families moj cilj je da radim svakake talacke, gunstorove, podmorsku bitku, tanje radnje, sprdnje u getu i svakakve druge stvari najbitnije mi je da se svi zabavimo dok smo u organizaciju i da napravimo lepe momente u koima ce da se secamo svi do jednog koj je bio u organizaciji ne zelim mnogo da duzim ovo je skoro sve sto cu da radim ako uzmem ovu organziaciju

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
- Necu pustati svakog u organizaciji mora da zna dobro pravila server i geto pravila mora da ima vise od 10 godina u gradu.
- Ako ja smatram da je neko aktivan ja cu da rank upam tu osobu licno i dacumu bonuse. (svako je jednakav u orgnizaciji i to moi clanovi trebaju se podrzavati tome)
- Niko ne sme da bude toksican. (od najnizeg do najviseg ranka onaj koi sto je toksican prema moim clanovima dobice kick licno od mene)
- potrudicu se da napravim najbolu organizaciju u gradu gde je svako aktivan i da nas ima po getu i po svakakvim org eventima.


Rankovi:
1.Suspended
2.Newbie
3.Loyal Member
4.Hustler
5.Warior
6.Grafit Tim
7.Grafit Tim Lider
8.Turfer
9.Turf Captain
10.Dealer
11.OG
12.Co Leader
13.Leader



Zelim Srecu svim ostalim kanditatima zeli vam Toni Zero.
Ex | Administrator Servera , Ex | Curator Ballas
 
Last edited:

Cipriano

Player
Player
Joined
Apr 27, 2022
Messages
215
Informacije
1. Vaše ime u RL : Leo
2. Vaše godine : 22
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8 sati
5. Vaš Diskord : amnezija#2154
6. Vaše Ingame ime : Cipriano Fuentes
7. Vaš ID : 16623



Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Vec sam bio lider Marabunte i samim time smatram da sam vodio uspjesna 2 mandata i zelim se okusit u jos jednom pokusaju vodstva marabunte jer je bas ta organizacija prirasla mom srcu.

-Želim biti lider ove organizacije iz razloga sto imam dosta iskustva kao lider, bio sam dva puta lider kriminalne organizacije, te sam kao lider Marabunte naučio kako se vodi kvalitetna i uspješna organizacija 2 mandata.

-Na ovom serveru već duže vrijeme provodim ili pokusavam provest kvalitetan RP uz saradnju svojih ljudi, trudimo se da napravimo kvalitetnu pricu te samim time imam jako veliku podršku od ljudi koji bi bili sa mnom u organizaciji.

-Imam ozbiljnu ekipu koja je spremna ozbiljno shvatiti posao, imam pregovarace , grafiti team, ljude koji ce vodit ljude po getu, i covjeka koji ce vodit evidnecije o tajnim radnjama, te vodit ljude na isto. Takoder smatram da imam ozbiljnu i dosta jaku turf ekipu koja ce vodit sve sta ce bit vezano za turfove.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Smatram da je RolePlay jedan od najvažnijih faktora vođenja ovako velike organizacije.

- Novi članovi Marabunte bili ispitani detaljno jer bi trbeali znat svako pravilo koje treba znat kako bi bio clan oraganizacije.

- Svatko bi imao pravo na svoje misljenje te bi ga se poslusalo.

- Svi članovi bi bili dužni raditi kao organizacija te ne bi bilo iznimki, samim time bi povećali međusobnu komunikaciju i odnose među članovima.

-Toksičnost nece biti tolerirana

- Uveo bih sto vise pucnjave u getu, te bi svaki član Marabunte morao morao biti dio organizacije, sto znaci da bi morali bit na eventima aktivni ukoliko nezele da im se daju upozorenja

SRDAČAN POZDRAV TE HVALA NA ČITANJU!
Cipriano Fuentes
 

Ladi dady

Player
Player
Joined
Apr 26, 2022
Messages
28
1. Vaše ime u RL: Josip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h
5. Vaš Diskord: lizimijaja#1879
6. Vaše Ingame ime: Ladislav Reyes
7. Vaš ID: 20216

Dodatne Informacije

1. Lider za... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Evo u prošlom mandatu Igora Jokovića sam bio među high rankovima ,a kod poštovane Veljane Ćupić sam tek počeo raditi i kod nje sam se upoznao kako se piše oglas, kako ispravljati i mislim da mogu jako puno naučio kao lider.
2. Volim LI i mislim da je jedna od najboljih organizacija i da može postat najbolja.
3. Mislim da Svakoga dana LI propada i da postajemo od gorih... I za sve su to zaslužni novi likovi koji ne znaju pisati oglase i koji su tvrdoglavi.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1.Pola organizacije bih kikao i dodao ljude koji su radili u prošlim mandatima i koji mogu staloženo, mirno i lijepo pisati oglase i nadzirati situacijom. Uveo bih velika promaknuća ,a i naravno bih i stavio veće rankove u manje. imamo trenutno veće rankove koji ne znaju pisati oglase nego su tu samo da budu afk i mislim da to nije u redu.
2. Uveo bih nova zaduženja.
Oglasivač - pišu oglase
Asistent menađera događanja - pomažu menađerima, pišu oglase i mogu prisustvovati na eventima kao LI
Reporteri - tu su za intervjuje, pišu oglase i mogu prisustvovati na eventima kao LI
Kordinator oglasa - nadgledava situacijom, prima template, pišu oglase, tu su za intervjuje i mogu prisustvovati na eventima kao LI
Režiser - drži kameru na intervjujima i ispituje, nadgledava situacijom, prima template, pišu oglase i mogu prisustvovati na eventima kao LI
Menađer događanja - On je glavni na događanjima i odgovoran za njih, nadgledava situacijom, prima template i pišu oglase
Glavni urednik oglašavanja - Odgovoran je za rad Cijelog LI kada nema direktora ili njegova zamjenika
Zamjenik direktora - nema direktora on je glavni
3. Svaki vikend i petak će biti održani eventi, radit ćemo car showe itd.

Ovo je moja prijava, Uživajte
 

Teo Elkhabib

Fire Feeding 🔥
Player
Joined
Jun 16, 2022
Messages
785
1.Vaše ime u RL: Slavko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8 do 10 h
5. Vaš Diskord:Ahil#0001
6. Vaše Ingame ime: Teo Ahil
7. Vaš ID: 18441

1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Od pocetka servera sam nekako voleo ovu bandu moja prva banda je bila Marabunta Grande.Uvek sam bio u bandama dosta sam naucio o bandama i pravila geta itd.Hteo bi uzeti ovu bandu jer bi namestio malo drugacije ne bi bila ista banda.Bila bi dosta ozbiljnija nebi bilo toliko lako da se udje moralo bi da se prodje kroz ispitivanje da bi usli u bandu.Hteo bi da namestim nesto novo sto drugi lideri nisu nikad namestili.Nekako svaka banda se fokusira previse Pikachua i na turfove mislim da to nije cilj bande.Uveo bi dosta vise talackih Gun store akcija itd sto vise rp da bude u bandi.Sve manje i manje ima rp hteo bi da poboljsam to





3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Uveo bi vise talackih Gun store vise role play kao sto sam naglasio.Svaki rank bi imao svoj zadatak Spray Team bi imao zadatak samo da radi grafite tacnije ne samo grafite ali ako su slobodni i imaju vremena radili bi samo grafite.Imao bi poseban rank samo za coveka koji bi vodio talacke.Ne bi bilo toxic u organizaciji ne bi to dozvolio izmedju bilo koga.Svako ko bude doso u bandu da se oseca dobrodoslim i da ima dobro iskustvo da ima dobra secanja na Marabuntu.Svaki covek ili tako reci clan koji udje ce biti isto ipsitan nece biti razlike ili ponizavanja.
Pozdrav od Teo Ahila
 

Gerrito Malchiny

Server Administrator
Server Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
1,205
Informacije
1. Vaše ime u RL - Matej Krstevski
2. Vaše godine - 23
3. Vremenska zona - GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan - 3+ zavisi od smenu na posao
5. Vaš Diskord - matejko # 4950
6. Vaše Ingame ime - Gerrito Malchiny
7. Vaš ID - 1255

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
-Zelim postati lider ove organizacije zato sto poznajem sebe, i znam da imam liderski duh koji je potreban za da se sklopi jedan uspesan tim koji bi mogao da izdrzi jedan mandat bez ikakvih problema. Imam dosta iskustva(igram roleplay previse vreme) i sam siguran da ako mi se ukaze prilika mogu da implementiram moje vestine za da ova organizacija bude na najvisem nivou.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Imam ekipu koja je spremna da mi pomogne da prvo nadjemo ljudi kojima je stalo do GANG rp-a i naravno ako imaju poteskoce da im objasnimo pravila. Moja ideja je da napravim da svaki clan odnosno svaki RANK ima svoje zaduzenje i da svoje vreme koje bude provodio na serveru mu bude ispunjeno i zabavno. Planiram da se vise fokusiram na talackih i raznih RP akcija koje ce se odvijati uglavnom u ghetto za da napravim vecu interakciju izmedju clanova kako bi im bilo zabavnije. Imace ekipa koja ce biti zaduzena i posebno odabrana koja ce da vodi talacke kako ne bi dolazilo do prekrsaja pravila i remetenje RP-a. Ima dosta toga sto sam zamislio i nadam se da cu dobiti sansu da na intervju pretstavim curatorima.
 
Last edited:

Nikolaa Zidar

🚬
Leader
Joined
May 6, 2022
Messages
355
Informacije

1. Vaše ime u RL: Milos

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6h

5. Vaš Diskord: redji#9964

6. Vaše Ingame ime: Miki Reyli

7. Vaš ID: 6458



Dodatne Informacije

1. Lider za...
Marabunta Grande



2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)




- Preko godinu dana igram na Grand RS projektu, a za to vreme prosao sam kroz veliki broj gangova, bio sam i High Command u velikom broju istih, bio sam i Curator Crime organizacija, ali nikada nisam bio leader i zeleo bih da se oprobam, mislim da bi bio dobar na toj poziciji



- U Marabunti sam bio vise puta, kod par razlicitih leadera, i svidja mi se njihov HQ, mesto na kojem je kao i njihova boja



- Imam vec iskusnu ekipu koja je spremna da mi vodi sve RP situacije dok ja nisam tu, a sastoji se od bivsih leadera/deputy leadera svake bande u kojoj su bili, koji su takodje iskusni Roleplay igraci





3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.


- Dosta organizacija zapravo ne brine o clanovima svoje bande, i o tome koliko krse pravila, sve dok to ne utice na samu organizaciju. Ljudi koji krse pravila bi kod mene bili odmah kickovani iz organizacije, jer takvi ljudi ne zasluzuju da budu u bandi



- Toksicnost, bila ona IC ili OOC, biti ce maksimalno kaznjivana



- Aktivnost ce biti nagradjena bonusima ili rank up-om, a neaktivni ljudi, i oni koji su tu samo zbog svojih interesa biti ce kickovani



- OOC godine ljudi me nece interesovati, ukoliko znaju pravila, ne krse ih i postuju Roleplay takvi ce uvek biti dobrodosli kod mene
 

Gerrito Malchiny

Server Administrator
Server Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
1,205
Informacije
1. Vaše ime u RL - Matej Krstevski
2. Vaše godine - 23
3. Vremenska zona - GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan - 3+ zavisi od smenu na posao
5. Vaš Diskord - matejko # 4950
6. Vaše Ingame ime - Gerrito Malchiny
7. Vaš ID - 1255

Dodatne Informacije
1. Lider za... Famillies
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
-Zelim postati lider ove organizacije zato sto poznajem sebe, i znam da imam liderski duh koji je potreban za da se sklopi jedan uspesan tim koji bi mogao da izdrzi jedan mandat bez ikakvih problema. Imam dosta iskustva(igram roleplay previse vreme) i sam siguran da ako mi se ukaze prilika mogu da implementiram moje vestine za da ova organizacija bude na najvisem nivou.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Imam ekipu koja je spremna da mi pomogne da prvo nadjemo ljudi kojima je stalo do GANG rp-a i naravno ako imaju poteskoce da im objasnimo pravila. Moja ideja je da napravim da svaki clan odnosno svaki RANK ima svoje zaduzenje i da svoje vreme koje bude provodio na serveru mu bude ispunjeno i zabavno. Planiram da se vise fokusiram na talackih i raznih RP akcija koje ce se odvijati uglavnom u ghetto za da napravim vecu interakciju izmedju clanova kako bi im bilo zabavnije. Imace ekipa koja ce biti zaduzena i posebno odabrana koja ce da vodi talacke kako ne bi dolazilo do prekrsaja pravila i remetenje RP-a. Ima dosta toga sto sam zamislio i nadam se da cu dobiti sansu da na intervju pretstavim curatorima.
 
Last edited:

Nino Sabovic

Player
Player
Joined
Jan 2, 2022
Messages
86
1. Vaše ime u RL: Nino
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: UTC+
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5.Vaš diskord: Nino 49#8430
6. Vaše Ingame ime: Nino Obama
7. Vaš ID: 12037

Dodatne Informacije
1. Lider za The Families
2.3 Zašto želite biti leader ove posebne organizacije?

- Generalno RolePlayam veoma dugo (Jos od sampa). Savrseno znam kako i sta treba jedna 'banda' da radi. Pored toga sam generalno ozbiljan lik, tako da nece biti greske sa nase strane.
- Ne bi mi bilo prvi put da sam lider, da RPam lidera bande ili drzavne sluzbe (mislim na prosle servere gde sam igrao). Volim da sve to izgleda cakum pakum, i za razliku od drugih, znam da GUBIM u RPu
- Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije (Legala i ilegala), ne svidja mi se sta lideru dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja (koliko god bilo to zanimljivo) i ne svidja mi se sto se neki ljudi tolerisu posle previse kiksa. Ropleplay obozavam, i zelim da im pokazem kako bi trebalo da izgleda, i da se ponasa jedna banda. Pa makar morao da rolam buksne ili slusam boombox u hoodu.
- Ovo je cisto da dodam. Mislim da svako ko me sreo random u gradu, da li ja u tom trenutku bio civil, fib ili gangster, maksimalno sam ispostovao svoju ulogu i radio kako treba. Naravno bice ljudi koji ce reci da nije tacno, jer su vrv izgubili ili slično. 3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: Roleplay je mnogo ogranicen. Ogranicen je u smislu da ima za sve proces kako treba da se odradi. Ne slazem se da ne treba da ima jer bi se preterivalo, ali previse je vestacki, treba da se pusti malo masti na volju, treba da se rade stvari koje nisu vidjene kod nas na serveru, malo manje da se LJUTE ljudi kad izgube u roleplayu, malo vise da se igraju i smeju. U sustini zna se sta momci iz hooda radi, sta rade gansteri, kad rade, kako rade. Milslim da bi bas bio slag na tortu sto se tice roleplaya. Ne bi se samo islo na eventima i pljackalo. Bilo bi i stvarno malog RPa. Mozda ste cak i prisustvovali pljacki gunstora, bilo kao admin, taoc, policajac ili pljackas. Gde smo posle pljacke otislo po ronilacka odela i pobegli plivajuci do geta u ronilackom odelu. To je samo bio jedan od planova koje sam imao i iskoristio.
 

Mele Obama1234

Player
Player
Joined
Feb 22, 2022
Messages
133
1. Vaše ime u RL Mehmed Sehovic
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8-12 h
5. Vaš Diskord Mele#3522
6. Vaše Ingame ime Mele Ebk
7. Vaš ID 14262

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne
organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Mislim da mogu da vodim ovu organizaciju jer bio sam u mnogim organizacijama High Command.
2.Nisam toxic imam strpljenja uvek mogu da popricam sa ljudima.Igrači koji budu zelili da udju h organizaciju moraju da budu 10 level.
3.Imam svoje zamenike High Commande i ko će voditi talačke dok ja nisam tu.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Pa treba da se manje krše pravila pa se ubacuju ljudi u organizaciji koji su iskusni.Da se sto više rade pljačke,talačke…
 

Andrej Wbear

Player
Player
Joined
Dec 29, 2021
Messages
427
Informacije

1. Vaše ime u RL: Andrej

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 10-15h

5. Vaš Diskord: WBearAndrej#1497

6. Vaše Ingame ime: Andrej Wbear

7. Vaš ID: 12855

Dodatne Informacije

1. Lider za: Families

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)



1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti.
Bio sam u dosta razlicitih gangova i vidio sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da je napokon vrijeme da i ja postanem vođa jedne.
Također vrlo temeljito znam pravila i znam što se smije, a sto ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.


2) Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju općenito.
Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje.
Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.



3) Želio bih biti lider zbog da The Families postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati.
Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mjesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene.
Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje riječi, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande.
Zabranio bih mg. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje.
Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će sudionici konflikta biti dobro preispitani što je uzrok svađe i probat će se riješiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije.
Davao bih primjer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama.
Rankovi će se dobivati po zasluzi, sazivao bi sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande.
Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.
.
 

Chif Shamun.

Player
Player
Joined
Apr 22, 2022
Messages
33
1. Vaše ime u RL: Nino
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: UTC+
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5.Vaš diskord: Nino 49#8430
6. Vaše Ingame ime: Nino Obama
7. Vaš ID: 12037

Dodatne Informacije
1. Lider za The Families
2.3 Zašto želite biti leader ove posebne organizacije?

- Generalno RolePlayam veoma dugo (Jos od sampa). Savrseno znam kako i sta treba jedna 'banda' da radi. Pored toga sam generalno ozbiljan lik, tako da nece biti greske sa nase strane.
- Ne bi mi bilo prvi put da sam lider, da RPam lidera bande ili drzavne sluzbe (mislim na prosle servere gde sam igrao). Volim da sve to izgleda cakum pakum, i za razliku od drugih, znam da GUBIM u RPu
- Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije (Legala i ilegala), ne svidja mi se sta lideru dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja (koliko god bilo to zanimljivo) i ne svidja mi se sto se neki ljudi tolerisu posle previse kiksa. Ropleplay obozavam, i zelim da im pokazem kako bi trebalo da izgleda, i da se ponasa jedna banda. Pa makar morao da rolam buksne ili slusam boombox u hoodu.
- Ovo je cisto da dodam. Mislim da svako ko me sreo random u gradu, da li ja u tom trenutku bio civil, fib ili gangster, maksimalno sam ispostovao svoju ulogu i radio kako treba. Naravno bice ljudi koji ce reci da nije tacno, jer su vrv izgubili ili slično. 3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: Roleplay je mnogo ogranicen. Ogranicen je u smislu da ima za sve proces kako treba da se odradi. Ne slazem se da ne treba da ima jer bi se preterivalo, ali previse je vestacki, treba da se pusti malo masti na volju, treba da se rade stvari koje nisu vidjene kod nas na serveru, malo manje da se LJUTE ljudi kad izgube u roleplayu, malo vise da se igraju i smeju. U sustini zna se sta momci iz hooda radi, sta rade gansteri, kad rade, kako rade. Milslim da bi bas bio slag na tortu sto se tice roleplaya. Ne bi se samo islo na eventima i pljackalo. Bilo bi i stvarno malog RPa. Mozda ste cak i prisustvovali pljacki gunstora, bilo kao admin, taoc, policajac ili pljackas. Gde smo posle pljacke otislo po ronilacka odela i pobegli plivajuci do geta u ronilackom odelu. To je samo bio jedan od planova koje sam imao i iskoristio.
Srecno !
 

Clowny Henyy

Player
Player
Joined
Jul 6, 2022
Messages
46
Informacije
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-10h
5. Vaš Diskord: Clownyy#8738
6. Vaše Ingame ime: Clowny Ninthstreet
7. Vaš ID: 27141

Dodatne Informacije
1. Lider za:
The Families


2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Na ovom projektu sam vec duzi vremenski period u kome sam skupio razna iskustva.Radio sam kako i u drzavnim tako i u kriminalnim organizacijama ali me je uvek kriminal vise privlacio.Zeleo bih da se oprobam u poziciji lidera ove posebne organizacije kako bih roleplay gangova povecao na maksimum.Bio sam u raznim kriminalnim organizacijama gde sam svuda
bio deo high commande i veoma dobro znamo kako treba voditi jednu ovakvu organizaciju.Cilj mi je da imam velliku i jaku organizaciju, bez toksicnih ljudi i sa velikom razinom
roleplay-a.Zelim da docaram u roleplayu kako je stvarno biti u gangu i isti doveo do perfekcije.
Imao bih timove na koje bi se organizacija podelila kako bi lakse funkcionisali , a takodje svako bi imao da radi ono sto voli.

-Tim za Ghetto | To je deo organizacije koji bi patrolirao ghetto i pobrinjavao se da imamo najveci uticaj u ghettu.
-Tim za Grafite | Tim za Grafite bi predstavljao deo ganga koji bi se trudio da su vecina grafita nasi, kako bi sirili svest o nama i inspirisali ljudi da nam se pridruze.
-Tim za Turf | To bi predstavljao tim od najboljih pucaca u celom gradu koji bi se borio za nas gang i sirio nase teriorije dalje od Grove Streeta.
-Tim za Pregovore | Tim sacinjen od najbolji pregovaraca koji znaju sta da rade i koji veoma profesionalno pregovaraju sa policijom, a i sa drugim gangovima.



3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Mislim da bi gang trebalo da predstavlja skupinu ljudi koji su se rodili u ghettu, koji znaju kako to izgleda i da daju sve za gang. Trebala bi se uvesti dosta veca razina roleplaya koji ce naravno biti kvalitetan.
Takodje trebalala bi se napraviti bolja i realnija komunikacija sa drugim gangovima.Potrebna je i odlican saradnja sa curatorima, drugim liderima u svrhu poboljsanja celokupnog
roleplaya na serveru.Smatram da gang treba da sadrzi clanove koji znaju sta rade i zbog toga bih uveo mnogo veci kriterijum za ulazak u gang.Zelim kako bi imali mnogo bolji roleplay
takodje i saradnja sa korumpiranom policajcima kako bi izbegli upade Drzavnih organizacija u sedista bandi.Smatram da cu da uticem na roleplay na serveru sa nevidjenim roleplay situacijama u kojima ce se maksimamlno postovati pravila!
.
 

Ell Pablo

Player
Player
Joined
Dec 3, 2021
Messages
243
Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera Los Santos Vagos.
Moja konačna odluka za razgovor i ispitivanje su odabrani:

Miki West 2150 | Ulix#7103

Jack Walker 2129 | TFC_Petar#5508

Djura Tigamochi 15102 | Djura Tigamochi#0215

Intervju
će se održati 26.11.2022. u 19:00.

Hvala svima na odzivu, srecno u buducim prijavama za lidera.
 

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Joined
Jan 1, 2022
Messages
1,917
Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera The Families Gang.
Moja konačna odluka za razgovor i ispitivanje su odabrani:

Vukasin Brmbibaba | 19180 | specia1#6243
Patrick Wilson | 6237 | 𝕾𝖕𝖗𝖊𝖆𝖙𝖞#5793

Intervju
će se održati 26.11.2022. u 17:00.
Hvala svima na odzivu, sretno u buducim prijavama za lidera.​
 

Steefan AlCapone

Blocked
Blocked
Joined
Sep 16, 2022
Messages
20
Informacije

1. Vaše ime u RL: Stefan

2. Vaše godine: 18

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 10-15h

5. Vaš Diskord: ras#1398

6. Vaše Ingame ime:Stefan Alcapone

7. Vaš ID: 27751

Dodatne Informacije

1. Lider za: marabunta grande

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)



1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti.
Bio sam u dosta razlicitih gangova i vidio sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da je napokon vrijeme da i ja postanem vođa jedne.
Također vrlo temeljito znam pravila i znam sta smejem, a sto ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.


2) Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju općenito.
Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje.
Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.



3) Želio bih biti lider zbog da The vagosa postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati.
Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene.
Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje riječi, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande.
Zabranio bih mg. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje.
Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će sudionici konflikta biti dobro preispitani što je uzrok svađe i probat će se rešiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije.
Davao bih primjer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama.
Rankovi će se dobivati po zasluzi, sazivao bi sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande.
Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom