Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Bakir Djingoss

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Bakir Djingos
  2. Vaše godine: 20
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 4-6 sati
  5. Vaš Discord: dr.bosanactmhttps://discord.com/settings/hypesquad-online
  6. Vaše ingame ime: Bakir Djingos
  7. Vaš ID: 1552

Dodatne informacije

1. Lider za: Nacionalna Garda (NG)
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Disciplinovan sam i organizovan: NG zahtijeva jaku strukturu i disciplinu. Vjerujem da svojim ponašanjem i iskustvom mogu biti uzor drugima i održavati visoki nivo profesionalnosti u organizaciji.
  • Iskustvo u borbenom i taktičkom RP-u: Učestvovao sam u mnogim akcijama koje zahtijevaju timsku koordinaciju, oružanu borbu i sigurnosne protokole. NG je pravo mjesto za moj stil RP-a.
  • Želim stvoriti ozbiljnu, poštovanu organizaciju: Cilj mi je da Nacionalna Garda bude poznata po ozbiljnom pristupu, vrhunskoj obuci i efikasnoj zaštiti grada i države.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

• Uvođenje vojne hijerarhije i komandnog sistema: NG kao vojna struktura mora imati jasnu hijerarhiju – od regruta do generala. Svaki član mora znati svoju poziciju, nadređenog i odgovornosti koje dolaze sa činom. Ovo omogućava bolju organizaciju, efikasnije vođenje akcija i stvara ozbiljnu RP atmosferu unutar organizacije.
  • Redovni treninzi i RP vježbe: Organizovanje obaveznih treninga (2-3 puta sedmično) uključujući obuku sa oružjem, taktike čišćenja zgrada, zaštitu VIP osoba, kontrolu mase i granice. Treninzi treba da budu strukturirani, sa RP komandama i pravilima ponašanja, kao i ocjenjivanjem učinka. To gradi timski duh i podiže RP na viši nivo.
  • Aktivne vojne patrole i RP prisustvo: Nacionalna Garda ne treba da bude "skrivena frakcija". Redovne patrole (vazdušne, kopnene) unutar i van grada omogućavaju češći kontakt s drugim igračima i stvaranje više RP situacija – od obične provjere dokumenata do borbe protiv težih prijetnji.
  • Saradnja sa ostalim službama: NG treba da sarađuje s LSPD, Hitnom pomoći i drugim organizacijama kroz zajedničke RP operacije: zaštita grada od većih prijetnji, vojna podrška u specijalnim situacijama (npr. talačke krize, terorističke prijetnje), vježbe evakuacije, krizni RP treninzi itd.
  • Disciplinovani ulazak i napredovanje: Prijem u NG treba da ide kroz RP intervju i testiranje, a napredovanje kroz RP učinak, učešće u operacijama i ponašanje. Time se sprječava da organizacija postane "svima dostupna", što dodatno podiže kvalitet članstva.
  • IC i OOC razdvajanje: Posebno je važno da se unutar organizacije strogo odvaja IC ponašanje od OOC komunikacije. Svi članovi treba da imaju vojnički odnos unutar RP-a, dok se OOC koristi samo kada je neophodno. Ovo doprinosi ozbiljnosti i RP kulturi organizacije.

Ovo je moj prijedlog rankova za Nacionalnu Gardu:

1. Regrut
    2. Vojnik pripravnik
    3. Vojnik
    4. Vojnik 1. klase
    5. Kaplar
    6. Stariji kaplar
    7. Vodnik
    8. Vodnik 1. klase
    9. Stariji vodnik
    10. Zastavnik
    11. Zastavnik 1. klase