Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GR 6.15 - Targeting | 48759 - 64283 - 183426 - 231227 - 231230 - 237126 - 236830 - 118377 - 236830 - 227958 - 226399 - 241338 - 182769

Status
Not open for further replies.
Your ID
129227
Players nickname
mucahit_pasa
Suspect ID
226399 48759 64283
Date of violation
Mar 3, 2026
Time of violation
21:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qn1vEjtPH-A

Hako Smoke

Player
Player
Puahahahahhhahahaha orospu evladı senin gibi korkudan forumun başında beklemiyorum , erkeksen adamsan azıcık , azıcık böyle delikanlıyım ben diyosan bana ulaşmaya çalış yada benim herhangi bir aile üyeme azıcık erkeksen diyorum :D

Patsocu Arif abi

Player
Player
Sana ve ailene yeterince prim verdik sanırım kumda oynamaya devam edebilirsiniz state atıyorsunuz adamın zırhını kıramıyorsunuz sağda solda aglıyorsunuz 4 sene oyun oynayan arkadaş şuan neredesin gel başla geri oyuna neler yapamayacaksın bir görelim sağda solda forum açmaya benzemez o arif denen andavalı kapımda bekletiyordum sizide bekletirim
Kral bügğn gene panel koyun da bi enai paneli ile size kek çay falan ısmarlayalım bu kadar koyduysa biz zevkine alıyoruz

Patsocu Arif abi

Player
Player
Puahahahahhhahahaha orospu evladı senin gibi korkudan forumun başında beklemiyorum , erkeksen adamsan azıcık , azıcık böyle delikanlıyım ben diyosan bana ulaşmaya çalış yada benim herhangi bir aile üyeme azıcık erkeksen diyorum :D
Tamam sen kaşındın hakancım biz seni uyardık😅😅

Lowzin Ama Hard Olanı

Player
Player
Anlıyorum fazla kudurmuşsunuz orospu evlatları Antalya'ya gelmem uzun sürmez furi o bacına yine taciz falan ederler dikkat et sizin gibi orospu evlatları topluluğuna prim vermeye gerek yok ismim olduğu yerde alınmak size Şeref katmıştır bu şeref size yeter 2 sene önce hepiniz yarramı yalıyordunuz unutmayın

Will Smithh 79696 6p107

Player
Player
Anlıyorum fazla kudurmuşsunuz orospu evlatları Antalya'ya gelmem uzun sürmez furi o bacına yine taciz falan ederler dikkat et sizin gibi orospu evlatları topluluğuna prim vermeye gerek yok ismim olduğu yerde alınmak size Şeref katmıştır bu şeref size yeter 2 sene önce hepiniz yarramı yalıyordunuz unutmayın
sen nerden çıktın anasını siktiğimin oğlu seni sen kimsin seni kim tanıyor nereden nereye geliyon sen allah kitpa karıştırıyor birde tokadı vurduğumda babanla beraber yerle bir ederim seni siktir git abilerin konusuyor burada bu yarrama kim kemik attı geldi buralara kim bu

Hako Smoke

Player
Player
Ya orospu evladı bizi rezil etmekten başka bi sike yaramadın kaoslar 1v1 çağırdığjnda gittin bizim adımıza arenada hile açarak elemanla vs atmışsın admin gelincede kaçıp gitmişsin korkak köpek hileci orospu evladı seni ne isminden bahsediyorsun sen ezik orospu evladı

Will Smithh 79696 6p107

Player
Player
Tamam sen kaşındın hakancım biz seni uyardık😅😅
ya amk evladı sen kimsin kimi uyarıyorsun hayatta ne başarın var panel atmak mı? atda allahına kavuşturalım bir arayacaksan böyle erkek ol kendi numaranda ara biz bir gelelim yanına ziyaret edelim hayatsız orospu evladı çık bir çime bas hayat buymuş de orospu evladı seni

Lowzin Ama Hard Olanı

Player
Player
Ya orospu evladı bizi rezil etmekten başka bi sike yaramadın kaoslar 1v1 çağırdığjnda gittin bizim adımıza arenada hile açarak elemanla vs atmışsın admin gelincede kaçıp gitmişsin korkak köpek hileci orospu evladı seni ne isminden bahsediyorsun sen ezik orospu evladı
Ooo ne diyorsun ya hileci derken hahahahaha hako ya kardeşin yazdı şimdik amım yanıyor diyor basayımmı kardeşine ne dedin o işe

Lowzin Ama Hard Olanı

Player
Player
sen nerden çıktın anasını siktiğimin oğlu seni sen kimsin seni kim tanıyor nereden nereye geliyon sen allah kitpa karıştırıyor birde tokadı vurduğumda babanla beraber yerle bir ederim seni siktir git abilerin konusuyor burada bu yarrama kim kemik attı geldi buralara kim bu
Allah benim abilerine sor orosu evladı seni

Hako Smoke

Player
Player
Puahahahahhahaha andaval orospu cocukları yaşınız daha reşit değil kapınıza polis gelse babanız bi kamyon dayak atcak burda grlmiş numara paylaşıyo arabilcekmiş gibi :DDFdFFf

Status
Not open for further replies.
Top Bottom