4. postayı yedikten sonra kuyruk acılarıen büyük orospu çocuğu arthur mu bilmiyorum ama çok büyük orospu çocuğu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!4. postayı yedikten sonra kuyruk acılarıen büyük orospu çocuğu arthur mu bilmiyorum ama çok büyük orospu çocuğu
Sıfhatını siktiğimin oğlu seni arthur çok büyük orospu çocuğusun bu arada doğumunun müjdesini ailene veren ebenin anasını sikeyim
Annesi sikik kaşar orospu evladı Keroo
Egenin anasının amı fazla kaşınmış
Aninogis Hurmaci bu peltek orospu çocuğunu da ekleyince kerhaneye gitsem bu kadar orospu çocuğunu bir arada bulamamAnası arkada odada götten verirken ahlama sesi duyulmasın diye mic basamayan orospu evladı
samet can kaya ananı sikim kaya ne orospu cocugune oldu la ananızımı siktim orospunun çocuklarıanasını siktiğimin kürt piçleri
biraz yanlış ırk tespiti yapıyosun tombiş üzerine çalışman gerek tanıyosun benine oldu la ananızımı siktim orospunun çocuklarıanasını siktiğimin kürt piçleri
50 tane orospuyu sikseler bunun gibi orospu çocuğu doğmaz deme be ilterişimAninogis Hurmaci bu peltek orospu çocuğunu da ekleyince kerhaneye gitsem bu kadar orospu çocuğunu bir arada bulamam
ananı her siktiğimde bana bi hamburger verdi ondan knkbiraz yanlış ırk tespiti yapıyosun tombiş üzerine çalışman gerek tanıyosun beni
50 tane orospuyu sikseler bunun gibi orospu çocuğu doğmaz deme be ilterişim
samet babanı sikerim amk oglu git cime basananı her siktiğimde bana bi hamburger verdi ondan knk
evden dışarı çıkamayan dombalaklara göre fazla iddalı konuşuyosun 2 dk koşssan düşer bayılırsın ilişkiye girebiliceğine inanmıyorumananı her siktiğimde bana bi hamburger verdi ondan knk
annen hiç öyle demiyorduevden dışarı çıkamayan dombalaklara göre fazla iddalı konuşuyosun 2 dk koşssan düşer bayılırsın ilişkiye girebiliceğine inanmıyorum![]()
sülalende bulunan bütün kadın cinsiyetindeki herkesin amına koyayımKANKA ANEN LAFINDAN BASKA BİSE BİLMİYOMUSUN SENİN ANNEN YOKMU KANKA HE BİDE O BACININ AMINAKOYAYIM!
cyber izlemeye devam hurdacı mw kürdü tespit işini azaltalımraymond ne boş adamsın
iyi oynayamıyon
kimse tarafından saygı görmüyorsun
asosyalsin
ailen tarafından sevgi görmüyorsun
hiçbir başarında yok ne enayi adamsın hahah
millete kürt deme o apocu babanı sikerimcyber izlemeye devam hurdacı mw kürdü tespit işini azaltalım
apocuyu bende sikeyim aptal piçmillete kürt deme o apocu babanı sikerim