ya beyler arkada cs oynuyoruz okumak çok zor oluyor az mola versek olmaz mı
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cs oynuyorsun çok coolsun adamımya beyler arkada cs oynuyoruz okumak çok zor oluyor az mola versek olmaz mı
to alın amk az eğlence varya beyler arkada cs oynuyoruz okumak çok zor oluyor az mola versek olmaz mı
kanka bunu yazmaya utan amkkürt ananı sike sike vaar edip TÜRK yaparım senin ülkesiz terörist orospu cocu
kero kaynarcada dolaşırken dikkat et bağımlının biri takmasın sanakanka bunu yazmaya utan amk
yok olum bizi sikemenBugünlük bu kadar dı hurmacı ve nocapleri sikişimizi izlemek isterseniz baska bir gün baska bir forumda gorusuruz yatıcam is var
Allah Türkü korusun
respect for 1283
qurmançi size forum açtı sonra biz dahil olduk sonra qurmançi ve siz birbirinizi saldınız bize sardınız bizde size sardıkbeyler olay ne bilmiyorum son yoruma göre yazıyorum kısa özet varmı ya
beyler olay ne bilmiyorum son yoruma göre yazıyorum kısa özet varmı ya
anten kulak ve arkadaşlarını kudurttuk bi tur ya dostibeyler olay ne bilmiyorum son yoruma göre yazıyorum kısa özet varmı ya
İLK DEFA SANA KATILIYORUMorospu cocugu anasından babasından ilgi bulamıyor burda bana laf atmaya çalışıp ilgi arıyor orospu cocukları ile mücadele etmek çok zor gerçekten
dimi ya euphoria dostum napıyor bunlarorospu cocugu anasından babasından ilgi bulamıyor burda bana laf atmaya çalışıp ilgi arıyor orospu cocukları ile mücadele etmek çok zor gerçekten
ilk defa sen euphoriaya katıldıgın için sana hak verip bende sana katılıyorum kendini shrek sanan bi orospu evladı ilgi arıyoİLK DEFA SANA KATILIYORUM