Informacije
1. Vaše ime u RL: Dimitrije
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 3H
5. Vaš Diskord:GranTH #4054
6. Vaše Ingame ime: Grant McAdams
7. Vaš ID: 251
Dodatne Informacije
1. Lider za: LSPD ili FBI ili SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Iskustvo - RolePlay igram od svoje 12te godine, i od pocetka sam uvek birao drzavne organizacije kao put IC price mog karaktera. Tokom svog dugogodisnjeg iskustva imao sam priliku da simuliram razne policijske sluzbe(City,County,Federal), ali najvise sam proveo svoje RP dane kao clan LSPD-a koji je u to vreme simulirao LAPD. Tokom svog RolePlay-a uvek sam se trudio da proucavam IRL policijske procedure koje bi na Command Staff sastanku predlagao ostalim ljudima u komandi kako bi se razgovaralo na tu temu i napravio najefikasniji sistem za primenu u igri.
Licno sam nadgledao rad CTSOB-a(counter terrorism and special operations bureau) koji je u svom svojstvu imao 5 divizija u kojima se nalazila vecina ljudi u tadasnjoj fakciji. Bio sam Commanding Officer , CPlatoon-a(Metropolitan Division) i duze vreme i CO Criminal Investigation Divisiona. ( Yt kanal se nekim mojim RP klipovima:
https://www.youtube.com/channel/UCpgRLlQZyYbFmHgE6mvBrUA )
2. Pomoc u kreiranju temelja sluzbe - Spreman sam da sada na otvaranju servera, kada jos nije postavljem temelj sluzbe LSPDa pomognem u kreiranju istog. Iskustvom i timskim radom sa starijim clanovima zajednice, zelim da formiram strukturu policije koja bi samostalno fukcionisala bez velikog prisutva lidera i vecih cinova.
3. Ljubav prema fakciji i zakonu - I u zivotu postujem i volim zakon, jel bez njega nema drzave , sve postaje anarhija. Policija je tu da odrzava postovanje zakona , a da bi to uspela potrebna je dobra organizacija,komunikacija i po meni najvaznije postovanje hiearhije sluzbe.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
( Patrolno Osoblje, Supervizori, Detektivi, Komanda, Vrhovna Komanda )
Kreiranje programa za prijem i obuku novih u sluzbu.
Kreiranje programa terenske obuke, kako bi se novi clanovi kroz rad obucavali. PO I - Studenti , PO III - Instruktori
Kreiranje programa za obuku supervizora. (Narednik)
Kreiranje programa za sertifikate kako bi clanovi bili obuceni za koriscenje dodatnih taktika ili opreme. Daje se vise mogucnosti za individualno napredovanje.
Kreiranje sistema za promocije, minimalni uslovi i postavljanje aplikacija za promocije. (PO I na PO II , PO II na PO III , PO III na PO III+1, PO III na Detektiva )
Kordinacija specijalnih timova ili patrole u zavinosti od prethodnih desavanja na terenu. Organizovanje akcija u slucaju povecanja stepena kriminala u nekon delu grada ili zbog ciljanih razloga. Gyazo