1. Vaše ime u RL: Adijan
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:
5. Vaš Diskord: Bojankvakicbajro#9281
6. Vaše Ingame ime:Adi Chopa
7. Vaš ID: 34178
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunda grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Jako dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga u svakoj bandi i dolazio bi jednom do pozicije lidera sa jako uspesnim mandatom.
-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.
-Imam već ljude koji su drobo upoznati s pravilima geta i RP-a koji bi mi pomogli ljudima bande i u koje imam povjerenja.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:
5. Vaš Diskord: Bojankvakicbajro#9281
6. Vaše Ingame ime:Adi Chopa
7. Vaš ID: 34178
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunda grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Jako dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga u svakoj bandi i dolazio bi jednom do pozicije lidera sa jako uspesnim mandatom.
-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.
-Imam već ljude koji su drobo upoznati s pravilima geta i RP-a koji bi mi pomogli ljudima bande i u koje imam povjerenja.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.