Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 4h-6h
5. Vaš Diskord: Marko Magluta#2074
6. Vaše Ingame ime: Arthur Johnson
7. Vaš ID - 15810
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Nemam šta pametnije da radim na serveru, dosadilo mi je mnogo toga, provodio sam vreme u državnim organizacijama pa sad hoću nešto drugačije malo da radim. Naravno, ne bih samo zbog toga želio se pridružiti administraciji, već mi je želja da pomažem u izgradnji Grand zajednice zajedno s vama i ostalom ekipom. Želja mi je upoznavati nove ljude, steći nova prijateljstva, iskustva i ostalo vezano za to.
2. Koje su vaše prednosti? -
- Aktivnost
- Dobri živci
- Odgovoran
- Volim da saslusam
3. Koje su vaše najveće slabosti? -
Normalne slabosti .
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? - Da, naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) - Nemam Biznis
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 4h-6h
5. Vaš Diskord: Marko Magluta#2074
6. Vaše Ingame ime: Arthur Johnson
7. Vaš ID - 15810
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Nemam šta pametnije da radim na serveru, dosadilo mi je mnogo toga, provodio sam vreme u državnim organizacijama pa sad hoću nešto drugačije malo da radim. Naravno, ne bih samo zbog toga želio se pridružiti administraciji, već mi je želja da pomažem u izgradnji Grand zajednice zajedno s vama i ostalom ekipom. Želja mi je upoznavati nove ljude, steći nova prijateljstva, iskustva i ostalo vezano za to.
2. Koje su vaše prednosti? -
- Aktivnost
- Dobri živci
- Odgovoran
- Volim da saslusam
3. Koje su vaše najveće slabosti? -
Normalne slabosti .
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? - Da, naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) - Nemam Biznis