Informacije
1. Vaše ime u RL Balša
2. Vaše godine 22
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5-10h
5. Vaš Diskord Banje#6636
6. Vaše Ingame ime Bogdan Milic
7. Vaš ID 34603
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Bio sam admin na mnogim drugim serverima, drzao svoj SAMP server, itd, pravican sam i ne gledam licne interese, mogu pomoci ovom serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
- Vaspitan sam, znam dobro komunicirati s ljudima. Cak i sa onim koji prave probleme po serveru, fino komuniciram. Dobro sam upoznat sa pravilima RP-a kao i sa opstim pravilima servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ne volim da kaznjavam ljude, ali ukoliko to bude moralo, nece biti velik problem.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Spreman sam, zelim da uljepsam ostalim igracima RP.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Ne posjedujem biznis.
1. Vaše ime u RL Balša
2. Vaše godine 22
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5-10h
5. Vaš Diskord Banje#6636
6. Vaše Ingame ime Bogdan Milic
7. Vaš ID 34603
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Bio sam admin na mnogim drugim serverima, drzao svoj SAMP server, itd, pravican sam i ne gledam licne interese, mogu pomoci ovom serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
- Vaspitan sam, znam dobro komunicirati s ljudima. Cak i sa onim koji prave probleme po serveru, fino komuniciram. Dobro sam upoznat sa pravilima RP-a kao i sa opstim pravilima servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ne volim da kaznjavam ljude, ali ukoliko to bude moralo, nece biti velik problem.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Spreman sam, zelim da uljepsam ostalim igracima RP.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Ne posjedujem biznis.