Informacije
1. Vaše ime u RL:Jakov
2. Vaše godine:19
3. Vremenska zona:Gmt+2
4. Prosječna aktivnost na dan:3 do 5 sati tjednom 7 do 9 vikendom
5. Vaš Diskord:Jakov #2614
6. Vaše Ingame ime:Jakov Sprm
7. Vaš ID:16817
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Ja mislim da sam iskustan u roleplayu te da mogu biti admin te sam odgovoran i pristojan te igram na projektu vec 1 godinu te znam da mogu biti admin
2. Koje su vaše prednosti:Odgovoran sam snosim uvrede ozbiljan sam kada je u pitanju neki posao te sam pristojan i zelim pomagati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje slabosti su kada netko konstatno krsi pravila te zato hocu biti admin da sprjecim pravila su tu zato da bude zabavnije i da se postuje
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin: da spreman sam na sve
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam Biznis
1. Vaše ime u RL:Jakov
2. Vaše godine:19
3. Vremenska zona:Gmt+2
4. Prosječna aktivnost na dan:3 do 5 sati tjednom 7 do 9 vikendom
5. Vaš Diskord:Jakov #2614
6. Vaše Ingame ime:Jakov Sprm
7. Vaš ID:16817
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Ja mislim da sam iskustan u roleplayu te da mogu biti admin te sam odgovoran i pristojan te igram na projektu vec 1 godinu te znam da mogu biti admin
2. Koje su vaše prednosti:Odgovoran sam snosim uvrede ozbiljan sam kada je u pitanju neki posao te sam pristojan i zelim pomagati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje slabosti su kada netko konstatno krsi pravila te zato hocu biti admin da sprjecim pravila su tu zato da bude zabavnije i da se postuje
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin: da spreman sam na sve
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam Biznis