.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. Vaše ime u RL: Matej Krstevski
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: gmt+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Zavisi od smenu na posao, 3-4h
5. Vaš Diskord : matejko#6969
6. Vaše Ingame ime: Gerrito Malchiny
7. Vaš ID: 1255
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Zelim postati admin zato sto hocu da pomognem i da probam da doprinese da ovaj server bude jos bolje mesto za zabavu i igranje. Imam dugo iskustvo kako high command staff i jednostavno hocu da doprinesem koliko god mogu ovoj zajednici.
2. Koje su vaše prednosti?- Moja najveca prednost je komunikativnist i sposobnost da uvek razumno odlucim, odnosno uvek se znam postaviti u dadenoj situaciji.
3. Koje su vaše najveće slabosti?- Moja najveca slabost je to sto ne mogu da podnesem nepravdu u bilo kakvoj situaciji dali bila prema meni ili prema drugima.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) DA
Informacije
1. Vaše ime u RL : Danilo Petkovski
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5 -10h
5. Vaš Diskord : Shenkie Shelby#2633
6. Vaše Ingame ime : Shenkie Shelby
7. Vaš ID : 19620
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin kako bih mogao da pomazem igracima,dati sve od sebe i pridoneti da Grand ima bolji RolePlay i manje toksicnosti.U RolePlay sam vec dugo godina i hteo bih kao neki koji je dugo u RolePlay i zna koji su najveci problemi kod igraca zeleo bih da svake probleme pokusam da svedem na minimum i da svako bude zadovoljan Grandom.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moje prednosti mogu da kazem da su to sto sam dosta smirena licnost koja ne diza ton i ne voli da raspravlja ,ja to gledam da prvo resim na miran nacin i da porazgovaram i ustanovim sta je problem i onda ga resim mirnim putem.
- Isto tako jedna od mojih prednosti je to sto brzo ucim stvari , imam mislenje da uvek to moze bolje da se odradi sta god da je i dajem sve od sebe da odradim to bolje.
- Uvek delim mislenje,timski sam igrac volim timski rad i dajem sve za timski rad.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ne volim nepravdu,ponizavanje slabijeg od sebe i nevolim kad neko gresi i pritom pokusava da prekrije gresku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Naravno,spreman sam ucini sve
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Nemam biznisa , al i kad bih imao naravno da bih prodao kako bih postao deo Administracije.