1. Vaše ime u RL:Aleksandar Milutinovic
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 4 sati a vikendom do 8
5. Vaš Diskord:EverythingIsOkke#1305
6. Vaše Ingame ime:Aleksandar Milutinovic
7. Vaš ID:9286
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto zelim da ovaj server postane bolji tako sto cu pomagati novim a i starim igracima a kaznjavati one ljude sto ne postuju pravila servera. Zelim da igrace ovog servera usmjerim na pravi put i da im pomazem kao sto su i ostali admini pomagali meni. Rastom igraca na serveru povecava se i broj onih koji ce iskoristavati svoje pozicije da nekome pokvare Rp dozivljaj zato zelim da pomognem svima.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su sto sam aktivan ,druzeljubiv, strogo postujem pravila, imam postovanja prema starijim ljudima kao i prema vecim cinovima od sebe i ne zloupotrebljavam svoju poziciju.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
netolerisem neposlusnost
ponekada sam kratak sa zivcima kada neko psuje, vredja me itd...
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): DA.
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 4 sati a vikendom do 8
5. Vaš Diskord:EverythingIsOkke#1305
6. Vaše Ingame ime:Aleksandar Milutinovic
7. Vaš ID:9286
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto zelim da ovaj server postane bolji tako sto cu pomagati novim a i starim igracima a kaznjavati one ljude sto ne postuju pravila servera. Zelim da igrace ovog servera usmjerim na pravi put i da im pomazem kao sto su i ostali admini pomagali meni. Rastom igraca na serveru povecava se i broj onih koji ce iskoristavati svoje pozicije da nekome pokvare Rp dozivljaj zato zelim da pomognem svima.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su sto sam aktivan ,druzeljubiv, strogo postujem pravila, imam postovanja prema starijim ljudima kao i prema vecim cinovima od sebe i ne zloupotrebljavam svoju poziciju.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
netolerisem neposlusnost
ponekada sam kratak sa zivcima kada neko psuje, vredja me itd...
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): DA.