1. Vaše ime u RL:Mateja
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 10h vikendom 12+h
5.Vaš Diskord:Lapur#3205
6. Vaše Ingame ime:John Yakuzaa
7. Vaš ID:3220
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim da postanem admin zato sto zelim da pomazem novim ljudima u gradu , dajem savete , da doprinesem nesto gradu , novim ljudima da pomognem da se snadju oko bilo cega , takodje da sprecim ljude koji rade nesto pogresno i nepravilno.Nakon godinu dana u gradu ja sam siguran da mogu raditi posao administracije pravilno i odgovorno.
2. Koje su vaše prednosti? Igram Grand RP oko 2 godine bio sam admin u smapu,komunikativan sam sa ljudima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti koje bih naveo.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da,svakako nemam biznis.
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 10h vikendom 12+h
5.Vaš Diskord:Lapur#3205
6. Vaše Ingame ime:John Yakuzaa
7. Vaš ID:3220
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim da postanem admin zato sto zelim da pomazem novim ljudima u gradu , dajem savete , da doprinesem nesto gradu , novim ljudima da pomognem da se snadju oko bilo cega , takodje da sprecim ljude koji rade nesto pogresno i nepravilno.Nakon godinu dana u gradu ja sam siguran da mogu raditi posao administracije pravilno i odgovorno.
2. Koje su vaše prednosti? Igram Grand RP oko 2 godine bio sam admin u smapu,komunikativan sam sa ljudima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti koje bih naveo.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da,svakako nemam biznis.