Informacije
1. Vaše ime IRL: Dejan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online dnevno: 8-14 sati zavisi od dana al je skoro svaki dan 8 sati zavisi kada imam praksu u skoli
5. Vaša nesloga: dejan alamunja#4838
6. Vaše in game ime: Dejan Rebarac
7. Vaš ID: 16726
Dodatne informacije
1. Zašto želite da postanete admin?
Želim da budem član osoblja kako bih pomogao zajednici koliko god mogu. Kao običan igrač, ograničen sam na pomoć u neskladu / ili preko /b, dok igrači uglavnom traže pomoć putem "kontakt administratora" zahtjeva. Takođe kažnjavanje prekršilaca pravila kako bi se osigurala čista igra za igrače koji igraju normalno, od suštinskog je značaja za server koji dobro radi sa odličnom bazom igrača. Ne želim da igrači napuste Grand Roleplay jer je glavna baza prekršitelja pravila. Voleo bih da ponovo dobro iskoristim svoja prethodna iskustva jer su sada nekako beskorisna kao običan igrač, bez mogućnosti da uzimam izveštaje, koristim logove i pravilno kažnjavam prekršioce pravila.
Volim da imam osećaj za fer plej. Mislim da svi zaslužuju da se prema njima postupa jednako i želim da sačuvam taj integritet najbolje što mogu. Volim da vidim da oni koji zaslužuju kaznu dobijaju ono što zaslužuju. Ima nešto sasvim zadovoljavajuće u tome, zar ne? Ne mogu biti jedini. Jednostavno volim da pomažem ljudima na bilo koji način. Bilo da se radi o odgovaranju na mnoštvo početničkih pitanja ili pomoći u smirivanju situacije. Želeo bih da doprinesem onome što smatram određenim skupom veština. Želim da doprinesem očuvanju velike zajednice koju sada vidim. Dao sam novčano doprinos, sada želim da dam svoje vreme i energiju.
Koliko god volim da igram uloge, volim i da gledam sa strane i da se uverim da stvari idu glatko. Provešću veliku količinu svog vremena uzimajući izveštaje i posmatrajući događaje koji se dešavaju na serveru što će pomoći da se oslobodim stresa od drugih članova osoblja. Pitanja. Neki od vas su me možda vidjeli kako vrebam okolo na serveru gdje jednostavno odgovaram na pitanja koja igrači imaju. Uvijek sam rado asistirao sa bilo kakvim pitanjima koja igrači mogu imati. Odgovaram najbolje što mogu. Novi igrači. Ako je nekim novim igračima potrebna pomoć, rado ću ih provesti kroz osnove. Mogu im pomoći da se postave, mogu im pomoći da shvate RP pravila i pomoći im na bilo koji drugi način koji im je potreban. Verbalni i govorni jezik. Volim da mislim da dobro govorim i u verbalnoj i u govornoj komunikaciji. Mislim da se ovo može pokazati kao prednost kada govorite u sceni ili odgovarate na pitanja koja igrači imaju. Moja mirna priroda. Ja sam smirena i zadovoljna osoba. Držim se hladnokrvnosti i ne gubim živce ma koliko situacija mogla postati frustrirajuća. Ja sam ipak odrasla osoba i volim to prakticirati.
2. Koje su vaše prednosti?
Lojalnost - igram roleplay
GTA V od kraja ~2019. Osim nekih pauza i pauza, potpuno sam uživao u svom vremenu. Tokom svoje gejmerske karijere, uglavnom sam igrao roleplay igre kao što su GTA:SA, GTA V itd... pa sam stekao mnogo iskustva na njima. Nekada sam posjedovao mnogo servera na samp-u, a administrirao sam još više servera u GTA V zajednici. Učestvovao sam iu izradi nekoliko servera. Sve u svemu, kada pronađem server koji mi se sviđa, ostajem na njemu DUGO vrijeme, što je sada velika igra uloga. Apsolutno volim sve dijelove toga, od zajednice, do pravila i scenarija koji su jednostavno NEVJEROJATNI.
Ličnost/Stav – Nikada nisam zao prema ljudima i volim da se uvek smirim kada pomažem ili samo u nekoj situaciji. Veoma sam ljubazan i fin prema ljudima, i ponašam se prema ljudima kao što bih voleo da se prema meni ponašaju. Ne volim baš da RP u poslednje vreme, koliko uživam u zapošljavanju.
Motivacija - ne znam šta me motivira za zapošljavanje i igranje uloga općenito. Da moram nešto da kažem, definitivno bih morao da kažem zajednici. Svi mitingi, kršitelji pravila, glupani i tim osoblja. Zajednica je tako nevjerovatna i aktivna. Minges, prestanite. Prekršitelji pravila, pročitajte pravila. Tim osoblja, nastavite da radite svoj dobar posao kao cjelina. Bez zajednice ne znam šta bi ovaj server bio, a pošto je sada ovakav kakav je, to je razlog zašto ostajem.
Oprost - Novim igračima je lako napraviti greške bez prethodnog znanja ili znanja o pravilima. Najvjerovatnije je to novo okruženje za njih s pravilima u koja nisu sigurni, ako je to slučaj, uvijek sam sretan i voljan sam ih uputiti u smjeru pomoći putem foruma itd. Pobrinem se da shvate šta su pogriješili kako bi to izbjegli u budućnosti i da izbjegne dalje kazne.
Posvećenost - Zaista mi je stalo do ovog servera i raznolikosti igrača koje imamo. Stalo mi je da pomažem ljudima i da ovu zajednicu učinim boljom. Iskreno bih napustio bilo koju organizaciju, dao ostavku na bilo koji čin ako bi to značilo veliku pomoć serveru. Stalo mi je do servera. I iskreno, ništa me više ne muči, nego kad neko smeta novom igraču, kao iskreno, šta misliš ko si ti da tjeraš budućnost servera.
Izvještaji - Kada odgovaram na izvještaje, spreman sam saslušati obje strane i napraviti
EVO NOVI JEL ME LJUDI OPTUZUJU DA NE BUDE ZABLUDE DA SAM O9D NEKOG UZO PISO SAM NOVU SAT DA IMAM ORIGIBNALNU A NE DA MI LJDUDI KOPIRAJU MOJE KOJE STALNO ISTI PISEM