Informacije
1. Vaše ime u RL Marko
2. Vaše godine 21
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8h vikendom i vise
5. Vaš Diskord Max Diego#5505
6. Vaše Ingame ime Max Diego
7. Vaš ID 1190
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim da postanem administrator da pomognem novim igracima, resavati situacije, davati savete. Postena sam osoba i ne bih abusao svoju poziciju.
2. Koje su vaše prednosti? Igram Grand RP oko 1godinu(ENG server 7meseci i na balkanskom serveru od pocetka). Znam najbitnija pravila i vecinu manjih
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam toliko slabosti. jedino nisam bas najbolji u pucanju.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) da
Dodatne Informacije
1. Mogu saslusati obe strane i imam dosta strpljenja, igrao sam 7 mjeseci na eng serveru i znam sva pravila.
2. Ne znam najbolje koristiti admin menu.
3. Posto se prijavljujem za admina necu odlaziti iz RP.
4. Nemam biznis
1. Vaše ime u RL Marko
2. Vaše godine 21
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8h vikendom i vise
5. Vaš Diskord Max Diego#5505
6. Vaše Ingame ime Max Diego
7. Vaš ID 1190
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim da postanem administrator da pomognem novim igracima, resavati situacije, davati savete. Postena sam osoba i ne bih abusao svoju poziciju.
2. Koje su vaše prednosti? Igram Grand RP oko 1godinu(ENG server 7meseci i na balkanskom serveru od pocetka). Znam najbitnija pravila i vecinu manjih
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam toliko slabosti. jedino nisam bas najbolji u pucanju.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) da
Dodatne Informacije
1. Mogu saslusati obe strane i imam dosta strpljenja, igrao sam 7 mjeseci na eng serveru i znam sva pravila.
2. Ne znam najbolje koristiti admin menu.
3. Posto se prijavljujem za admina necu odlaziti iz RP.
4. Nemam biznis
Last edited: