Informacije:
1. Vaše ime u RL: Sergej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5h
5. Vaš Diskord: Djorda#6114
6. Vaše Ingame ime: Djordjinjo Lakoste
7. Vaš ID: 10012
Dodatne Informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati član administracije, zato što mi je dosta RolePlay-a i želim da ispravim greške koje igrači rade (npr. FailRP, FearRP, PowerGaming ,MetaGaming i LoginToAvoid.) Smatram da su ovo najčešće greške kod igrača i da se trebaju ispravljati. Također, da RolePlay na ovom serveru bude zanimljiviji i jasniji (tj. Da ima neki izraz ili da kažem glumu) i takodjer da dam svoj doprinos serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je to što sam spretan, izdržljiv (što se tiče živaca), mudar,veoma brz u akcijama (kao u odgovaranju igračima na ADMIN TICKET-e), Razmislim pre nego što nešto uradim i smiren sam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Najveća slabost mi je to što mi je slabija Internet Konekcija i nekada sam tvrdoglav.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno, jer mi je dosta RolePlay-a.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Ne posedujem biznis, Da ga posedujem, bio Bih spreman.
1. Vaše ime u RL: Sergej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5h
5. Vaš Diskord: Djorda#6114
6. Vaše Ingame ime: Djordjinjo Lakoste
7. Vaš ID: 10012
Dodatne Informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati član administracije, zato što mi je dosta RolePlay-a i želim da ispravim greške koje igrači rade (npr. FailRP, FearRP, PowerGaming ,MetaGaming i LoginToAvoid.) Smatram da su ovo najčešće greške kod igrača i da se trebaju ispravljati. Također, da RolePlay na ovom serveru bude zanimljiviji i jasniji (tj. Da ima neki izraz ili da kažem glumu) i takodjer da dam svoj doprinos serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je to što sam spretan, izdržljiv (što se tiče živaca), mudar,veoma brz u akcijama (kao u odgovaranju igračima na ADMIN TICKET-e), Razmislim pre nego što nešto uradim i smiren sam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Najveća slabost mi je to što mi je slabija Internet Konekcija i nekada sam tvrdoglav.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno, jer mi je dosta RolePlay-a.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Ne posedujem biznis, Da ga posedujem, bio Bih spreman.
HVALA NA ČITANJU,
Djordjinjo Lakoste
Djordjinjo Lakoste