Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 12-15h
5. Vaš Diskord: maarko#0448
6. Vaše Ingame ime: Mike Amiri
7. Vaš ID: 124
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?: Zeleo bih da postanem admin jer sam pretezno ceo dan na serveru, igram od opena i znam kako stvari funkcionisu.Zelja mi je da postanem admin jer me rp pretezeno smorio, jer ga igram od 2015.
2. Koje su vaše prednosti?Najveca prednost je to sto sam aktivan skoro ceo dan, samim tim uvek mogu odgovarati na reportove i pomagati igracima, takodje igrao sam fivem od 2019. i bio admin na par velikih servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Iskreno mi nista ne pada na pamet
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) da
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 12-15h
5. Vaš Diskord: maarko#0448
6. Vaše Ingame ime: Mike Amiri
7. Vaš ID: 124
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?: Zeleo bih da postanem admin jer sam pretezno ceo dan na serveru, igram od opena i znam kako stvari funkcionisu.Zelja mi je da postanem admin jer me rp pretezeno smorio, jer ga igram od 2015.
2. Koje su vaše prednosti?Najveca prednost je to sto sam aktivan skoro ceo dan, samim tim uvek mogu odgovarati na reportove i pomagati igracima, takodje igrao sam fivem od 2019. i bio admin na par velikih servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Iskreno mi nista ne pada na pamet
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) da