Informacije
1. Vaše ime u RL: Igor
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5h
5. Vaš Diskord: Iggy#5026
6. Vaše Ingame ime: Iggy Wilde
7. Vaš ID: 5674
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati pomoćnik administratora?
Smatram da sam trenutno jedan od boljih kandidata trenutno na zajednici koji mogu konkurisati za poziciju pomoćnika administratora. Cinjenica je da od kad igram, a prošlo je skoro godinu dana, nikada nisam naštetio ni na jedan način zajednici i uvijek sam bio na raspologanju svima. Defacto, smatram da svojim prisustvom u timu administracije mogu samo doprinijeti i samim tim iskoristiti to na najbolji mogući način. Dugi niz meseci je prošao, i uvijek sam imao u cilju da pomognem administraciji na neki nacin. Smatram za sebe da jako dobro poznajem sve sto je usko vezano za server i pravila i da na taj nacin uvijek mogu "pametno" donositi odluke.
Svi koji me znaju na zajednici, a zna me vecina svjesna je cinjenice da se svemu posvetim na najbolji moguci nacin i da uvijek ciljam ka najvišem mogućem cilju. Timski sam duh, a to je ovom serveru potrebno jer sve pocinje od zajednickog dogovora. Smatram da iza sebe imam mnoštvo stvari i mnoštvo pozicija koje mogu biti moj kredibilitet za svaku sitnicu na zajednici.
2.Koje su vaše prednosti?
- Dobra kvaliteta vodstva
- Smireno rješavanje intenzivnih situacija
- Dobar slušatelj i spreman učiti nove stvari
- Izvrsne komunikacijske vještine
- Aktivan u gradu
3.Koje su vaše slabosti?
- tvrdoglavost
- brzopletost
4.Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da.
1. Vaše ime u RL: Igor
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5h
5. Vaš Diskord: Iggy#5026
6. Vaše Ingame ime: Iggy Wilde
7. Vaš ID: 5674
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati pomoćnik administratora?
Smatram da sam trenutno jedan od boljih kandidata trenutno na zajednici koji mogu konkurisati za poziciju pomoćnika administratora. Cinjenica je da od kad igram, a prošlo je skoro godinu dana, nikada nisam naštetio ni na jedan način zajednici i uvijek sam bio na raspologanju svima. Defacto, smatram da svojim prisustvom u timu administracije mogu samo doprinijeti i samim tim iskoristiti to na najbolji mogući način. Dugi niz meseci je prošao, i uvijek sam imao u cilju da pomognem administraciji na neki nacin. Smatram za sebe da jako dobro poznajem sve sto je usko vezano za server i pravila i da na taj nacin uvijek mogu "pametno" donositi odluke.
Svi koji me znaju na zajednici, a zna me vecina svjesna je cinjenice da se svemu posvetim na najbolji moguci nacin i da uvijek ciljam ka najvišem mogućem cilju. Timski sam duh, a to je ovom serveru potrebno jer sve pocinje od zajednickog dogovora. Smatram da iza sebe imam mnoštvo stvari i mnoštvo pozicija koje mogu biti moj kredibilitet za svaku sitnicu na zajednici.
2.Koje su vaše prednosti?
- Dobra kvaliteta vodstva
- Smireno rješavanje intenzivnih situacija
- Dobar slušatelj i spreman učiti nove stvari
- Izvrsne komunikacijske vještine
- Aktivan u gradu
3.Koje su vaše slabosti?
- tvrdoglavost
- brzopletost
4.Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da.