Informacije
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET ( Germany, Berlin Time Zone )
4. Prosječna aktivnost na dan: 7+ Sati
5. Vaš Diskord: Trajkovski#0867
6. Vaše Ingame ime: Damjan Magluta
7. Vaš ID: 15439
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Naravno.
Srećno svima !
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET ( Germany, Berlin Time Zone )
4. Prosječna aktivnost na dan: 7+ Sati
5. Vaš Diskord: Trajkovski#0867
6. Vaše Ingame ime: Damjan Magluta
7. Vaš ID: 15439
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Imam dosta iskustva sa roleplayom.Svaki dan sam dosta aktivan ovde na serveru, odlicno znam pravila roleplaya i pravila ovog servera. Igram roleplay skoro 8 godina pocevsi od SA:MP-a. Na ovom serveru imam iskustva na svaku Roleplay ulogu (Crime, State), i odlicno znam sva pravila ( G.P, P.D, P.D, P.Z.Z, Geto Pravila itd.. ) .Isto mislim da sam sposoban da budem jedan od aktivnijih administratora, koji poznaje odlicno pravila. A i posao Administratora je posao koji bi radio od ljubavi, pomaganje igracima, kaznjavanje one koji ne postuju pravila itd. Smatram isto da ima dosta novijih igraca kojima je potrebna pomoc i bio bi uvjek tu da pomognem, isto imam veliku zelju da odgovaram cesto na zalbe na forumu i slicno.
2. Koje su vaše prednosti?
- Strpljiv sam, iskren, korektan, angazovan, pazljivo razmatram zalbe, i nikad ne odustajem od svog cilja kako na primer da postanem admin : )
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ne podnosim preveliku buku i galamu kad vriste 15 ljudi i niko da ne moze da dodje do rijeci.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Naravno.
Srećno svima !
Last edited: