1. Vaše ime u RL: Miloš
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10h
5. Vaš Diskord: Reg1#9359
6. Vaše Ingame ime: Miki Obama
7. Vaš ID: 6458
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Igram vec oko 8 meseci na ovom projektu, ucestvovao sam u dosta RP situacija, i u zadnje vreme nisu mi toliko zanimljive kao pre
- Volim da pomazem drugima na svaki moguci nacin, i biti administrator mi dosta pomaze u tome
2. Koje su vaše prednosti?
- U Crime Organizacijama sam tokom skoro svog igranja na ovom projektu, i mislim da bi bio dobar Curator istih, ali do toga ce da prođe malo vremena ako udjem u administraciju
- Tokom igranja na projektu, ucestvovao sam u velikom broju RP situacija
- Kao sto sam vec rekao, volim da pomazem drugima, sto je i jedan od glavnih razloga zasto zelim biti administrator
- Komunikativan sam
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Brzo se iznerviram
- Nestrpljiv sam
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?:
- Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
- Nemam biznis
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10h
5. Vaš Diskord: Reg1#9359
6. Vaše Ingame ime: Miki Obama
7. Vaš ID: 6458
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Igram vec oko 8 meseci na ovom projektu, ucestvovao sam u dosta RP situacija, i u zadnje vreme nisu mi toliko zanimljive kao pre
- Volim da pomazem drugima na svaki moguci nacin, i biti administrator mi dosta pomaze u tome
2. Koje su vaše prednosti?
- U Crime Organizacijama sam tokom skoro svog igranja na ovom projektu, i mislim da bi bio dobar Curator istih, ali do toga ce da prođe malo vremena ako udjem u administraciju
- Tokom igranja na projektu, ucestvovao sam u velikom broju RP situacija
- Kao sto sam vec rekao, volim da pomazem drugima, sto je i jedan od glavnih razloga zasto zelim biti administrator
- Komunikativan sam
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Brzo se iznerviram
- Nestrpljiv sam
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?:
- Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
- Nemam biznis
Last edited: