1. Vaše ime u RL: Miloš
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6h
5. Vaš Diskord: redji#9964
6. Vaše Ingame ime: Miki Obama
7. Vaš ID: 6458
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pa da pocnemo, na RS serveru igram od kraja oktobra, otprilike godinu dana, i nakon toliko vremena Roleplay situacije nisu vise toliko zanimljive. Takodje, zelio bih da se oprobam na mjestu administratora, mislim da bi bio dobar na ovoj poziciji, i da bi bio primer drugima i da bi poboljsao RP
2. Koje su vaše prednosti?
Tokom skoro svog igranja na RS projektu, bio sam u Crime Organizacijama, i mislim da bi zbog svog iskustva bio dobar Crime Curator. Takodje, volim pomagati drugima i volim kaznjavati one koji ne postuju pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nisam se bas dokazao (Znaju Abraham i Ivkezz o cemu pricam), ali sigurno necu biti takav na mjestu administratora.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?:
Naravno, to je i razlog zasto zelim u administraciju.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam biznis.
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6h
5. Vaš Diskord: redji#9964
6. Vaše Ingame ime: Miki Obama
7. Vaš ID: 6458
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pa da pocnemo, na RS serveru igram od kraja oktobra, otprilike godinu dana, i nakon toliko vremena Roleplay situacije nisu vise toliko zanimljive. Takodje, zelio bih da se oprobam na mjestu administratora, mislim da bi bio dobar na ovoj poziciji, i da bi bio primer drugima i da bi poboljsao RP
2. Koje su vaše prednosti?
Tokom skoro svog igranja na RS projektu, bio sam u Crime Organizacijama, i mislim da bi zbog svog iskustva bio dobar Crime Curator. Takodje, volim pomagati drugima i volim kaznjavati one koji ne postuju pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nisam se bas dokazao (Znaju Abraham i Ivkezz o cemu pricam), ali sigurno necu biti takav na mjestu administratora.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?:
Naravno, to je i razlog zasto zelim u administraciju.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam biznis.