Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56828
Players nickname
Alek_Shayk
Suspect ID
80418
Date of violation
Jul 2, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tgeYCNzS9fw

Alek Shayk

👑
Leader
Postovana administracijo ovu zalbu pisem na "poznatog" nabijaca warn-a Mile Travoltu svi lideri i ostali hc team u bivsim ostalim i trenutnim organizacijama
znamo ko je on a i verovatno administracija veoma dobro zna ko je on mogu dokazati vise dokaza kako on namerno oce da smesti drugim organizacijama verbak/warn pa cak i disband evo da krenemo od ovih zalba

Poslednja zalba je na moju organizaciju SAHP on je tu dosao da snimi a i on da sigurno prekrsi neko pravilo a sta njemu znaci ing kazna nas ce kostati organizacije cele
Druga zalba na state ( lice ne dotice kako se on ponasa itd.. )
Treca zalba na state
Cetvrta zalba na state
Al realno dokaze dalje ne moram ni da trazim mozete sami videti znaci ako ovo nije dovoljno onda stvarno ne znam sta je nije sigurno da ga od nekud 80k id ceo server mrzi posto to je bas ne realno nego sto ceo server zna da je on poznati nabijac warnova/disbandova realno kolko je state dobio warnova/disbandova od samo jedne osobe to znate i vi sami al realno kad se spomene on niko nema nikakvu pozitivnu rec nego samo nabijac warnova, previse igraca je kacilo ovo i svaki put je odbijeno al realno kad skontamo on rusi celom stateu i vecini igraca na ovom serveru roleplay sto meni nije okej kao lideru niti clanovima moje organizacije uopste ne zna da roleplaya plus na mene se namerio posto sam prva osoba koja ga je poslala u demorgan za G.P 2.1 kada se zvao Mile Puska.. i on je na mene pravio zalbe i zalbe al niti jedna nije prihvacena i kada sam dostigao ovo sad sto jesam a to je lider state Mile oce da mi nabije disband i zato bih zamolio da se igrac kazni najvise mogucom kaznom sto moze ako bi bilo ikako moguce.

Neka administracija ovo razmotri ugodan ostatak veceri.

Alek Shayk

👑
Leader
Jos dokaza od danas ovo je cisto nabijanje warna
prvi link Pending review - MASS RULE BREAK I SAHP
drugi link Pending review - MASS RULE BREAK I SAHP
treci link Pending review - Fail RP I 56828
cetrviti link Pending review - Fail RP I 79861 21677
peti link Pending review - MG UB Fail RP PG G.P.6.15. I 18441 87005 69247 90882 70912 91833 66049 91034 81122
sesti link Pending review - Fail RP PG MG EAR RAPE I 16356 55027 32355 1413 63969 90075 79861 57925
Ovo je cisto targetiranje organizacije i stvarno ovo nije za jail nego za ban posto su ovakvi igraci ranije dobijali ban na duze dane​

Last edited:

dzekodzeko

Player
Player
Sto namjestate covjeka? Krsite RP i onda placete? Jel vidite da je covjek sve u pravu, uradite bar jedan pravilan RP pa nece okaciti.

NAUCI DA KAZES L PRVO PA ONDA NAMJESTAJ LJUDE!

Popkeee

Well-known member
Player
Jel si ti Popke matrix srednje ime mutavi? Vidio sam klip neki kako ti se usta zalepljuju, kako te je limeni unistio ba pa ono nema ni u badovincima
ahhahahha opasan si , inace tungstene vidim da si zavistan vredjas projekat i admine pa se ipak vracas na njega jadno kloso

Status
Not open for further replies.
Top Bottom