Postovana administracijo ovu zalbu pisem na "poznatog" nabijaca warn-a Mile Travoltu svi lideri i ostali hc team u bivsim ostalim i trenutnim organizacijama
znamo ko je on a i verovatno administracija veoma dobro zna ko je on mogu dokazati vise dokaza kako on namerno oce da smesti drugim organizacijama verbak/warn pa cak i disband evo da krenemo od ovih zalba
Poslednja zalba je na moju organizaciju SAHP on je tu dosao da snimi a i on da sigurno prekrsi neko pravilo a sta njemu znaci ing kazna nas ce kostati organizacije cele
Druga zalba na state ( lice ne dotice kako se on ponasa itd.. )
Treca zalba na state
Cetvrta zalba na state
Al realno dokaze dalje ne moram ni da trazim mozete sami videti znaci ako ovo nije dovoljno onda stvarno ne znam sta je nije sigurno da ga od nekud 80k id ceo server mrzi posto to je bas ne realno nego sto ceo server zna da je on poznati nabijac warnova/disbandova realno kolko je state dobio warnova/disbandova od samo jedne osobe to znate i vi sami al realno kad se spomene on niko nema nikakvu pozitivnu rec nego samo nabijac warnova, previse igraca je kacilo ovo i svaki put je odbijeno al realno kad skontamo on rusi celom stateu i vecini igraca na ovom serveru roleplay sto meni nije okej kao lideru niti clanovima moje organizacije uopste ne zna da roleplaya plus na mene se namerio posto sam prva osoba koja ga je poslala u demorgan za G.P 2.1 kada se zvao Mile Puska.. i on je na mene pravio zalbe i zalbe al niti jedna nije prihvacena i kada sam dostigao ovo sad sto jesam a to je lider state Mile oce da mi nabije disband i zato bih zamolio da se igrac kazni najvise mogucom kaznom sto moze ako bi bilo ikako moguce.
Neka administracija ovo razmotri ugodan ostatak veceri.
znamo ko je on a i verovatno administracija veoma dobro zna ko je on mogu dokazati vise dokaza kako on namerno oce da smesti drugim organizacijama verbak/warn pa cak i disband evo da krenemo od ovih zalba
Poslednja zalba je na moju organizaciju SAHP on je tu dosao da snimi a i on da sigurno prekrsi neko pravilo a sta njemu znaci ing kazna nas ce kostati organizacije cele
Pending review - Fail RP PG VDM I 80073 73973 18441 74701 78950 66049 72830 92037 87471 91034 79861
DOŠAO SAM U SAHP PO OSIGURANJE VOZILA Osoba u SAHP uniformi ispred stanice diže pištolj na glavu i odbija dati legitimaciju Osoba u SAHP uniformi kojoj sam rekao šta mi se dogodilo traži da mu pokažem tko je to nakon što sam mu pokazao on ga pušta da ode Više osoba je prisutno nakon što sam...
gta5grand.com
Pending review - Fail RP PG I 49239 70912 73973 89332 4501 63969 92037
Ovo je situacija koja je prethodila mom uhićenju i kad sam naravno išao prijaviti osobu na forum ćuo sam neke zvukove u svojoj ćeliji i naravno dogodilo se sljedeće: Osobe ulaze u ćeliju bez da ih je itko zvao dok sam već osuđen i uhićen dakle bez iti jednog razloga Osoba ulazi u ćeliju i...
gta5grand.com
Reviewed - Fail RP PG I 70547 88675 90075 89445 63969 377
Osoba me veže na krovu i propadam kroz teksturu i izbaga mi igraca Osoba tejza veže više puta bez razloga Osoba ne zna procitati prava niti zna dati prava na koja imam kad sam uhicen Osoba tvrdi da nema advokata laže Osoba dovodi državnog advokata koji surađuje sa fib om Osoba dovodi...
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15. timanje Fail RP PG MG izazivanje baitanje I 30067 40146 14802 92082 53542 1413
Osoba neuspjesno lovi covjeka samo u gacama po brdu nakon toga Osoba zna tko sam nakon sto sam se presvukao jer zna ID broj Osoba prvo puca pa pita tko si i puca bez danog razloga Osoba tvrdi da sam ja pljackao kucu a nezna ni tko sam ni sto sam jer imam masku na glavi koja pokriva cijelo lice...
gta5grand.com
Neka administracija ovo razmotri ugodan ostatak veceri.