Vredjanje na forumu da sam usvojen sto automatski racuna spominja porodicu sto ne sme,
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Daj mi dokaz da ovo nije pisao Mudja ili Bogdan Simic?
Brat bratu jeste.Brat moj, reč usvojen nije vređanje.
Nije Bojana al ae, i to je za SAHP zbog pucanja u GZ momcino evo ti ovo isto vredjanje na forumu i gde se vidi da pricas da je bolesna xDDDDDDD i plus Imam ja snimak gde mi vredjas majku celo vremeHocemo li da spomenmo sta si pricao u voice chat-u kako ces mi srediti ban jer ti Bojana Kovacic neki prijatelj dza bu, sve laze pricas
Salji snimak, nigde ti nije spomenut roditeljNije Bojana al ae, i to je za SAHP zbog pucanja u GZ momcino evo ti ovo isto vredjanje na forumu i gde se vidi da pricas da je bolesna xDDDDDDD i plus Imam ja snimak gde mi vredjas majku celo vreme
Plus i sta da je momak WOLT dostavljac, bar radi posten posao i zna da zaradi za svoj hleb, nije lepo da vredjas covekov posao od koga mozda zivi... Kao sto bilo koji covek na svetu radi za parce hleba tako i on. I ja sam krenuo da radim na gradjevini sa ocem pa sta?Nije Bojana al ae, i to je za SAHP zbog pucanja u GZ momcino evo ti ovo isto vredjanje na forumu i gde se vidi da pricas da je bolesna xDDDDDDD i plus Imam ja snimak gde mi vredjas majku celo vreme
samo dokaz da si to ti taj discord, samo je ovo iz tvoje stare familije chat gde jasno pise covek "Gustavo FBI je dobio disban od tebe" I ti naravno odgovaras, a za snimak imam snimak ali celo vreme mi nije snimalo gameplay vec samo audio... A i sam znas da jesi i eto ga Dobio si ili mute 180 minuta ili Ban 7 dana.Salji snimak, nigde ti nije spomenut roditelj
nisam ga ja nigde vredjao samo savetovaoPlus i sta da je momak WOLT dostavljac, bar radi posten posao i zna da zaradi za svoj hleb, nije lepo da vredjas covekov posao od koga mozda zivi... Kao sto bilo koji covek na svetu radi za parce hleba tako i on. I ja sam krenuo da radim na gradjevini sa ocem pa sta?
burazeru slikaj mi ceo cchat da se vidi datum, nadam se da nista nije starije od 3dsamo dokaz da si to ti taj discord, samo je ovo iz tvoje stare familije chat gde jasno pise covek "Gustavo FBI je dobio disban od tebe" I ti naravno odgovaras, a za snimak imam snimak ali celo vreme mi nije snimalo gameplay vec samo audio... A i sam znas da jesi i eto ga Dobio si ili mute 180 minuta ili Ban 7 dana.
Savetovao da promeni pelene da je vodim u kolicima da joj napravis fond za kosu ( Pritom ima kosu nego ti ne znas koja je bolest u pitanju)nisam ga ja nigde vredjao samo savetovao
dokaz? crno na beloSavetovao da promeni pelene da je vodim u kolicima da joj napravis fond za kosu ( Pritom ima kosu nego ti ne znas koja je bolest u pitanju)
Da dodjem kolicima u Negotin i ostalo...
burazeru nisam ti duzan da ti dostavljam kurca, postavi zalbu i tjtA gde je dokaz da nisi to pricao, objavi snimak ako smes tog dana, posto meni nije sniman gameplay
Nemoj da me vredjas u OOC chatu to me jako vredjaburazeru nisam ti duzan da ti dostavljam kurca, postavi zalbu i tjt