Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9746
Players nickname
Dreaky Greener
Suspect ID
15158
Date of violation
Jul 14, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/cY5uMOGmGy4

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
igrac bio na Informal i ubio me sto je logicno dao mi je 53 kroz zid i onda mi je dao jos jednom 53 zelim njegov pov kako me je hitao kroz zid!}
Moj pov nije isecen vec ima delay od kad pritisnem da se upali snimljeno preko geforce expiriance!
to vredjanje je bilo na discord nikako ingame! ne shvacajte pogresno

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
jer posle eventa sam otisao do njihvove kuce da mu trazim POV on me je molio da ga ne postavim na forum da ce da mi plati ig jer nema POV!

Kostadin Kjupevski

Player
Player
ijao ooc event sve na discord bravo legendo
igrac bio na Informal i ubio me sto je logicno dao mi je 53 kroz zid i onda mi je dao jos jednom 53 zelim njegov pov kako me je hitao kroz zid!}
Moj pov nije isecen vec ima delay od kad pritisnem da se upali snimljeno preko geforce expiriance!
to vredjanje je bilo na discord nikako ingame! ne shvacajte pogresno
Zar ti nije malo logicno ako imas delay da te mogao hitati dok si bezao i padao uz zid
Plus nudio si Potplacivanje sa IC Valuti za OOC Stvar sto je kaznjivo jednako kaznjivo kako placanje sa OOC Valutom za IC stvar Sto je jednako na Perma ban

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
molim lepo za ove moje da ne replyaju na forum ovde da palamude pustite njih da pricaju i pisu sta zele ko ih jebe i onako je admin koji ce da ih skloni sa strane i da resi on!

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
Zar ti nije malo logicno ako imas delay da te mogao hitati dok si bezao i padao uz zid
Plus nudio si Potplacivanje sa IC Valuti za OOC Stvar sto je kaznjivo jednako kaznjivo kako placanje sa OOC Valutom za IC stvar Sto je jednako na Perma ban
gledaj on me je molio da ga ne postavim i rekao da ce da mi da pare ja sam prihvvatio moje je da li cu da ga postavim a njegovo je da li ce da da pare on i ako bi mi dao pare te pare vise nisu njegove vec su moje i onda mogu slobodno da ga postavim LMAO

Kostadin Kjupevski

Player
Player
isto tako se vidi kako te hito pre nego sto si pao

Kostadin Kjupevski

Player
Player
gledaj on me je molio da ga ne postavim i rekao da ce da mi da pare ja sam prihvvatio moje je da li cu da ga postavim a njegovo je da li ce da da pare on i ako bi mi dao pare te pare vise nisu njegove vec su moje i onda mogu slobodno da ga postavim LMAO
Imam screen shot koj mi je poslo on kako si mu dao rok do kada ima rok da ti da pare. Ovako je glasela poruka (da ti javim da imas rok do 7/14/2022 u 22:00h da platis $2.000.000 ako ne platis kacim!)

Ray Gold

Player
Player
Nisu tebi sve na broju druze ako ces cvilit na forumu za svaku sitnicu onda se mani pucanja i igre. Sve se fino vidi i od kud i kako si pogođen ovo je namjerno namjestanje bana jer nemas razloga za prijavu.

cone beli

Player
Player
Evo ga POV gde priznajes da si trazio 2m odkup za stavljanje na sajt sto je OOC stvar i kako se podmicuje sa IC valutom.
Nadam se da admini imaju postovanje prema mom POV-u i da znaju da je podmicivanje sa IC valutom za OOC stvar jednako kaznjivo kako podmicivanje IC stvar sa OOC valutom.
Kao sto se vidi na tvom POV-u pukao sam te prvi put kad si skakao dole a drugi hit kad smo se pucali dole. I sam si rekao da imas delay.
Hvala Srdacan Pozdrav.

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
Nisu tebi sve na broju druze ako ces cvilit na forumu za svaku sitnicu onda se mani pucanja i igre. Sve se fino vidi i od kud i kako si pogođen ovo je namjerno namjestanje bana jer nemas razloga za prijavu.
ocu njegov pov ljubi vas kajmak 1/1 vuce ki aca lukas za dupe deda ne mogu vise da pisem igram LOL

Status
Not open for further replies.
Top Bottom