Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
1. Vaše ime: Nikola Golubovic
2. Ime administratora: Antonio Lucic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Decko koji je maksimalno posvecen svom poslu. Izrazitu zelju ima da pomogne svakom igracu na serveru kome je naravno pomoc potrebna, te samim tim opravdava poziciju na kojoj se nalazi. Sve pohvale za njegov trud i rad !

Luka Whitee

Player
Player
1. Vaše ime: Luka AlCappone
2. Ime administratora: Leby Obama, Aldin Verstappen, Yorma Ziyech
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Tri UBEDLJIVO NAJBOLJA administratora na serveru, najaktivniji, najkorektniji, najpravedniji. Sto se tice Lebyja, admin koji se jako trudi i pozrtvovan je za ovaj posao, veoma lepo radi i predstavlja pravi primer novim adminima. Sto se tice Aldina, dostupan tokom citavog dana i najbolji admin za pregledanje forum zalbi. Sto se tice Yorme, najprijatniji admin, kada mi on resava neku rp situaciju osecam se veoma smireno jer uvek prica normalnim tonom sto je za svaku pohvalu, uvek donosi ispravne odluke.

Lorenaa

Player
Player
1. Vaše ime: Lorena Moretti
2. Ime administratora: Aldin Verstappen
3. Razlog zahvalnosti: Smatram da ovaj monak zasluzuje apsolutno sve pohvale. (Svoju sam odavno vec trebala napisat). Jako je pristupačan, pomogao mi je milijun puta i odgovorija detaljno na svako moje glupo pitanje. Ulazi u susret svima i niti jednom nije bilo situacije gdje mi nije znao dat odgovor na nešto. Jedan veliki masovni RESPECT!

Mixa Dior

Player
Player
1. Vaše ime: Mixa Dior

2. Ime administratora: Joca Soprano

Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najbolji admin i potom kolega. Dobar je, nije toxic, iskusan je i zna kako i sta. Zasluzuje u buduce i seniora

Maid Rekic

Player
Player
1. Vaše ime: Tomas Darkin

2. Ime administratora: Djuka Yip

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Dobar decko, uvek tu kad treba lagano rijesava problema i lako se sporazumije sa ljudima

Ognjen Armone

Player
Player
1. Vaše ime:Main Ognjen Ebk
2. Ime administratora: Zoki Navaro
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Admin je prekomerno dobar kada ga zovem pokusava da resi problem sto je bolje moguce!

Vanjek Atticus

Player
Player
1. Vaše ime: Vanjek Goodman
2. Ime administratora: Antonio Lucic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pomaže ljudima oko problema sa tehničkim problemima oko GrandRP te jako brzo odgovara. Svaka čast, samo neka tako nastavi!

Dejan Solejic

Player
Player
1. Vaše ime: Dejan Solejic

2. Ime administratora: Joca Soprano

Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Ljubazan, profesionalan, brz i uvek pažljivo sasluša situaciju.

Ivica Monte

Player
Player
1.Vaše ime: Ivica Monte
2.Ime administratora: Milan Darkin
3.Razlog zahvalnosti: Iskreno mnogo dobar admin, prijateljski pre svega i pravedan. Vidi se da je zainteresovan vezano za posao koji obavlja i vidi se da cu da napreduje.

Ivica Monte

Player
Player
1. Vaše ime: Ivica Monte
2. Ime administratora: Aldin Verstappen
3. Razlog zahvalnosti: Uvek dostupan, uvek pravedne odluke donosi i uvek daje objasnenje, nikad mi nije odgovorio IC-problem. Ima dobru komunikacisku vestinu i iskreno svaki njegov savet jako cenim. Po meni bar za svi madji administratora idealan primer na admin.

Ivica Monte

Player
Player
1. Vaše ime: Ivica Monte
2. Ime administratora: Zoki Navaro
3. Razlog zahvalnosti: Ne mogu da ne izdvojim 5 minuta i da napisem da mi je dosta puta pomogao oko RP, dobra komunikacija od uvek, ima puno iskustvo u RP-a sa states. Takodje odlicna komunikacija, na forum i ingame vidim da donosi ispravne odluke.

Aleksa Wagner

Player
Player
1. Vaše ime: Aleksa Cartier
2. Ime administratora: Aberama Thompson
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Decko koji je maksimalno posvecen svom poslu. Svaki put kad sam ga pozvao bio je tu i imao zelju da pomogne. Momak ce daleko dogurati

Dino Civan

Player
Player
1. Vaše ime: Dino Civan
2. Ime administratora: Aberama Thompson
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Uvijek je tu i riješi problem za 2 minute.

Dejan Solejic

Player
Player
1. Vaše ime: Dejan Solejic
2. Ime administratora: Don Marshall, Stefan Markoviic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Odlični i kvalitetni ljudi pre svega pa tek onda admini. Don Marshall najbolji kurator koga ijedna organizacija može imati, uvek tu i uvek pomaže baš svakom članu organizacije i poseduje mnogo veliko znanje o stateu. Stefan uvek dođe brzo i pravično reaguje saslušavanjem obe strane RP situacije, uz to jako pravedno i ekifasno pregleda žalbe. Oba momka zaslužuju unapređenje, i to zbog svog velikog rada i zalaganja.

Last edited:

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
1. Vaše ime: Luka Lucciano
2. Ime administratora: Stefan Markoviic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momak na mestu,uvek tu da saslusa, pomogne, vrlo kvalitetan administrator!

Last edited:

Vlada Flow

Player
Player
1. Vaše ime: Vlada Nevolja

2. Ime administratora: Diego Sancez

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Veoma strpljiv i brz momak. Uvek pomogne kad je u mogucnosti jednostavno momak za uzor!

giphy.gif

Top Bottom