Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

MUNJAVII

Player
Player
1. Vaše ime: Munja Faguma
2. Ime administratora: Mujo Simba
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Resio je sve sto sam prjavio njemu u roku od 1 dan svka cast za ovakve admine. Abrahame stvarno odlican tim samo tako nastavite. ♥

DaniTrajcev

Player
Player
1. Vaše ime: Bojan Trajcev
2. Ime administratora: Marko Budja
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Lik bukvalno akitvan non-stop daje sve od sebe sekad pozitivan, profesionalan, aktivan, i pametan momak ko zna da radi svoj poso, Ovaj server treba admina neko kako on sto se trudi da obe strane smire resi bez nikakvi problema na pravilan nacin i nikako poinaku . Bravo samo produzi tako docices do to sto treba :)

Djordjinjo Cash

"Your imperfections makes you a unique"
Player
1. Vaše ime: Djordjinjo Lakoste
2. Ime administratora: Kristina Verstappen, Relja Shayk, Alex Ackerman
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Kada uvek komuniciram sa njima kada imam neki problem, uvek su tu da pomognu, druzevni su i najvaznije od svega dobri su ljudi. Odgovaraju na poruke na Discordu veoma brzo, sto me cak iznenadilo, jer neki admini nemaju vremena da gledaju poruke a kamoli da odgovore. Mislim da su ovi ljudi zasluzili da budu vece nego sto jesu...

giphy.gif

Ognjen Kartel

Player
Player
1. Vaše ime: Ognjen Kartell
2. Ime administratora: Luka Wick
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Decko je veoma smiren, aktivan, brz, odlucan je na odlukama, svaka cast!

Stefan Micevic

Player
Player
1. Vaše ime: Stefan micevic
2. Ime administratora: Abraham Elkhabib, Kristina Verstapen
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Zelim da se zahvalim administratoru Abrahamu sto mi je dao novu sansu da postanem admin i zelim puno da se zahvalim adminu Kristini sto mi je pomogla oko svega, admin koji realno zasluzuje da napreduje u mnogo vise pozicije. Veliki pozdrav za svu administraciju od mene. :)

Andrej Selesi

Player
Player
1. Vaše ime: Andrej Selesi
2. Ime administratora: Arthur Johnson
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Svaka cast,admin koji ima strpljena i uvek tu da pomogne. ♥

707055.jpg

Last edited:

Miki

Player
Player
1. Vaše ime: Mihailo Dior
2. Ime Administratora: Milan Darkin 1555
3. Razlog zahvalnosti( tvrdnje ): Moram da pohvalim ovog decka fantasticno radi svoj posao, 24h u specu decko gleda i prati situacije i uvek je tu kada treba znaci stvarno ja sam odusevljen deckom. najjaci 100%

MUNJAVII

Player
Player
1. Vaše ime: Munja Faguma
2. Ime Administratora: Mixa Dior
3. Razlog zahvalnosti( tvrdnje ): Moram da pohvalim ovog mmka svaka cast za njega aktivan brzo odgoara na poruke svaka cast za decha samo nastavi tako Mixa.

Mare_7

Player
Player
1. Vaše ime: Mare Speed
2. Ime Administratora: Milan Darkin
3. Razlog zahvalnosti( tvrdnje ): Hocu da pohvalim administratora milana darkina radi svoj poso i hocu da mu kazem da nastavi tako kako sto radi sad

Nesad Jahic

Player
Player
1. Vaše ime: Nesad Jahic
2. Ime administratora: Don Marshall
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Želim da pohvalim administratora Don-a jer je momak uvijek aktivan i tu je kad treba neka pomoć, također uvijek donosi sigurne i tačne odluke. Sve pohvale. Pozdrav.

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
1. Vaše ime: Luka Lucciano

2. Ime administratora: Teo Ahil , Antonio Lucic

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Admini koji su tu kad ih zoves, tu su da pomognu, kao i da kazne,svaka pohvala za njih!

Karlo Loco

Player
Player
1. Vaše Ime: Hugo ebk
2. Ime administratora: Leby Obama
3.Razlog zahvalnosti(tvrdnje): Jedan od najdrazih administratora koje sam ikad upoznao, uvijek voljan pomoci te je jako ljubazan.

Eron Zaklan2

Player
Player
1.Vaše ime:Eron Wagner
2.Ime administratora:Leby Obama
3.Razlog zahvalnosti(tvrdnje):administrator koji te uvek nasmeje,kada nema nikoga on uvek odgovara na tikete najaktivniji i uvek ce naci odgovor na pitanje!Svaka cast

RyukShinigami

Player
Player
1. Vaše ime: Ryuk Shinigamii
2. Ime administratora: Milan Darkin
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Trudi se,zna pravila i uvek je tu kad je nekom igracu potrebna pomoc.

Lorenaa

Player
Player
1. Vaše ime: Lorena Moretti

2. Ime administratora: Leby Obama

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momak jako brzo odgovara na tikete, prizeman i jako kvalitetan. Uvik pojasni sve nejasnoće i potrudi se maksimalno da pomogne

Top Bottom