1. Vaše ime: Munja Faguma
2. Ime administratora: Mujo Simba
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Resio je sve sto sam prjavio njemu u roku od 1 dan svka cast za ovakve admine. Abrahame stvarno odlican tim samo tako nastavite. ♥
1. Vaše ime: Bojan Trajcev
2. Ime administratora: Marko Budja
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Lik bukvalno akitvan non-stop daje sve od sebe sekad pozitivan, profesionalan, aktivan, i pametan momak ko zna da radi svoj poso, Ovaj server treba admina neko kako on sto se trudi da obe strane smire resi bez nikakvi problema na pravilan nacin i nikako poinaku . Bravo samo produzi tako docices do to sto treba
1. Vaše ime: Djordjinjo Lakoste 2. Ime administratora: Kristina Verstappen, Relja Shayk, Alex Ackerman 3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Kada uvek komuniciram sa njima kada imam neki problem, uvek su tu da pomognu, druzevni su i najvaznije od svega dobri su ljudi. Odgovaraju na poruke na Discordu veoma brzo, sto me cak iznenadilo, jer neki admini nemaju vremena da gledaju poruke a kamoli da odgovore. Mislim da su ovi ljudi zasluzili da budu vece nego sto jesu...
1. Vaše ime: Ognjen Kartell
2. Ime administratora: Luka Wick
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Decko je veoma smiren, aktivan, brz, odlucan je na odlukama, svaka cast!
1. Vaše ime: Aleksandar Elkhabib
2. Ime administratora: Luka Wick, Kemo Armani i ostali admini i seniori
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Dobri admini pomognu uvek sve pohvale!
1. Vaše ime: Stefan micevic
2. Ime administratora: Abraham Elkhabib, Kristina Verstapen
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Zelim da se zahvalim administratoru Abrahamu sto mi je dao novu sansu da postanem admin i zelim puno da se zahvalim adminu Kristini sto mi je pomogla oko svega, admin koji realno zasluzuje da napreduje u mnogo vise pozicije. Veliki pozdrav za svu administraciju od mene.
1. Vaše ime: Kim Wexler
2. Ime administratora: Milan Darkin
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Svaka cast, dobar covek, skinuo sam mu oluk sa kuce jednom al uvek tu na tiktete
1. Vaše ime: Andrej Selesi
2. Ime administratora: Arthur Johnson
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Svaka cast,admin koji ima strpljena i uvek tu da pomogne. ♥
Vaše ime: Munja Faguma
2. Ime administratora:
Artur Jonshon
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Aktivan brzo resava probleme stvarno admin zarimer brz svaka cast samo tko nastavi
♥
Vaše ime: Munja Faguma
2. Ime administratora: Artur Jonson
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Resio je u stvarno rekoirdnom roku vidise da je aktivan i uporan admin za primer
. ♥
1. Vaše ime: Anđelko Denirovski
2. Ime administratora: Ivkezz Obama
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najbolji, najaktivniji administrator i kurator na grandu. Mnogo dobra osoba, brat i drugar itd... Nema boljeg ♥
1. Vaše ime: Mihailo Dior
2. Ime Administratora: Milan Darkin 1555
3. Razlog zahvalnosti( tvrdnje ): Moram da pohvalim ovog decka fantasticno radi svoj posao, 24h u specu decko gleda i prati situacije i uvek je tu kada treba znaci stvarno ja sam odusevljen deckom. najjaci 100%
1. Vaše ime: Munja Faguma
2. Ime Administratora: Mixa Dior
3. Razlog zahvalnosti( tvrdnje ): Moram da pohvalim ovog mmka svaka cast za njega aktivan brzo odgoara na poruke svaka cast za decha samo nastavi tako Mixa.
1. Vaše ime: Mare Speed
2. Ime Administratora: Milan Darkin
3. Razlog zahvalnosti( tvrdnje ): Hocu da pohvalim administratora milana darkina radi svoj poso i hocu da mu kazem da nastavi tako kako sto radi sad
1. Vaše ime: Nesad Jahic
2. Ime administratora: Don Marshall
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Želim da pohvalim administratora Don-a jer je momak uvijek aktivan i tu je kad treba neka pomoć, također uvijek donosi sigurne i tačne odluke. Sve pohvale. Pozdrav.
1. Vaše Ime: Hugo ebk
2. Ime administratora: Leby Obama
3.Razlog zahvalnosti(tvrdnje): Jedan od najdrazih administratora koje sam ikad upoznao, uvijek voljan pomoci te je jako ljubazan.
1.Vaše ime:Eron Wagner
2.Ime administratora:Leby Obama
3.Razlog zahvalnosti(tvrdnje):administrator koji te uvek nasmeje,kada nema nikoga on uvek odgovara na tikete najaktivniji i uvek ce naci odgovor na pitanje!Svaka cast
1. Vaše ime: Ryuk Shinigamii
2. Ime administratora: Milan Darkin
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Trudi se,zna pravila i uvek je tu kad je nekom igracu potrebna pomoc.
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momak jako brzo odgovara na tikete, prizeman i jako kvalitetan. Uvik pojasni sve nejasnoće i potrudi se maksimalno da pomogne
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.