nigdje se ne vidi da ga popravljaMozda je izasao da popravi avion ako je pao dole normalno da ce izaci da ga popravi...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nigdje se ne vidi da ga popravljaMozda je izasao da popravi avion ako je pao dole normalno da ce izaci da ga popravi...
Najavili u 2ujutru najaceMi smo najavili vezbe letenja i svi ste mogli to da vidite, kako je on zavrsio dole ja ne znam to je vec kazna za njega...
Gde ti je dokaz da je on usao i postu, izasao i seo u avion?najavili ste da idete u postu pokupiti stvari za svoje potrebe sa org avionom ? BOZO
nigdje se ne vidi da ga popravlja
ako treba admini mogu provjeriti logoveGde ti je dokaz da je on usao i postu, izasao i seo u avion?
Ti si pametan neki vidimSleti sa blizzardom na ovakvu cestu ? ide u postu po kit ? Nakon toga samo sjeda u avion i poleti ? LMAO
da sjedao je u avion animacija za taj avion traje duze ako nisi znao generaleeeeOn je bio u avionu kada si ti dosao brt
Kakve veze ima sto je 2 ujutru i tad moze da vezba da leti...Najavili u 2ujutru najace
treba vas netko naucit jbgTi si pametan neki vidim
ne seri ti izdajicoNG sto ste trajali 3 dana trajali ste
Daytona brt moj najavljene su vezbe narednih 3 dana on je mozda pao dole razumes izasao popravio avion seo opet i otisao...Najavili letove u 2 ujutru ali pre leta mora do poste.NAJACEEEEEEEEEEEE
Ma neka, dobri su to momci.Daytona brt moj najavljene su vezbe narednih 3 dana on je mozda pao dole razumes izasao popravio avion seo opet i otisao...
Sme taj pilot da postavi svoj POV da pogledamo da li je bio ili ne?Ma neka, dobri su to momci.
Ali ja samo ne vidim gde je ovde vozilo koriscenonu privatne svrhe. Niti se islo na informal niti tome slično pa da se kaze da je u pribatne svrhe.
Pitanje je da li pilot poseduje POV razumes, a na tvom dokazu se ne vidi da je on koristio u svoje svrhe...Sme taj pilot da postavi svoj POV da pogledamo da li je bio ili ne?
idi po mclaren kutije u paleto blize ti jeMa neka, dobri su to momci.
Ali ja samo ne vidim gde je ovde vozilo koriscenonu privatne svrhe. Niti se islo na informal niti tome slično pa da se kaze da je u pribatne svrhe.
logovi ne postoje ?Pitanje je da li pilot poseduje POV razumes, a na tvom dokazu se ne vidi da je on koristio u svoje svrhe...