Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu!
- Dostavite duži POV ove situacije
- imate rok 12 h
- imate rok 12 h
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ray gold on toprebarac mnogo jedes govna.. kad izađeš iz buše i opereš se prvo jer si se već usmrdio unutra onda dođe da pričamo
sa ovakvim mentalitetom reao bih da imas 12god. a ne 20+ sto se komplksiras ovako oko igrice i sto dozvoljavas da te ovako jebavaju deca...cek jel stvarno da su GodKamperi sve klinci 14god TOP??? a vidi se to iz aviona i iz priloženih komentara dotičnog rebarca koji pise komentare kao klinac 6 razred osnovne kojem jos nisu ni bručke narasle.. ?
Sve je super dok se ne vidimo oči u oči.. L.P. za GodKAMPERE od Gold Family
ovo nije dovoljno? a kad je mene ova 8888 reportao sa povom od 24 sek gde se ne vidi sta radi sve odmah sam dobbio warn hahahahahNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu!
- imate rok 12 h
au jeboter matori covek umesto da provodi vreme sa svojom decom i zenom drka se po igrici sa "klincima" mladjim 5 do 10 godina od tebe i ponosis se sa svojom familijom koja je sacinjena od hotela i motela das im combat pistol u ruke i azes ajmo na informal vi kao azil sto prima pse vi primate majmune koji ne znaju sta je puska a ne nesto vise...Sisoje veliš?? trebaš jos puno sisati i pojesti da bi imao ruke kao Gold Family i odigrao event kao pravi muškarac a ne ko sisica čučati u grmu da se usmrdiš i crvi te načmu koliko čučuš unutra.
I uz put imaš na pijaci tezga br.24 za 20m ruke ... to je inace jeftino ali ni te ruke ti ne daju garanciju da ces pucati kao mi
Ray Gold bolje da si se nazvao Ray Iguana jer licis na gustera. Ti ces nekome o pucanju da pricas a ruke nemas idi bolje u arenu i povedi ovu tvoju gamad i oni da nauce malo sta je pucanje pa tek onda dodjite na informal. Do tada mozete samo da sanjate da budete na nasem nivou. S postovanjem napusis mi se kurca i ti i tvoja propala familija. POZDRAV BATOOObravo majmune evo ti
maca popapala jezik bezruki sisoje ne zna sta bi smislio osim da se dotice privatnih stvari i familije ... samo da znas za spominjanje moje djece i zene bi mogo ostat bez zuba pa bi te vratio nazad da jedeš kašice a taman su ti narasli mlječni zubići da možeš papati fino
Mislim dq ovime pokusavas uvrediti administraciju a uostalom ako niste pogresili i vredjali i EARRAPE-ALI ONDA postavite duzi pov ako niste kriviovo nije dovoljno? a kad je mene ova 8888 reportao sa povom od 24 sek gde se ne vidi sta radi sve odmah sam dobbio warn hahahahah
Rebarac nemoj da se preznajas sa tim kucanjem zabolece te mozdane vijuge ako ih i imas uopste druga stvar nemoj vise da pricas da ljudi u goldu ne znaju da drze puske i nemaju ruke podseticu te da se vratis na onaj POV gde tebe i gagija rasturam sam a ti se kobeljas ko svinja pred klanjeau jeboter matori covek umesto da provodi vreme sa svojom decom i zenom drka se po igrici sa "klincima" mladjim 5 do 10 godina od tebe i ponosis se sa svojom familijom koja je sacinjena od hotela i motela das im combat pistol u ruke i azes ajmo na informal vi kao azil sto prima pse vi primate majmune koji ne znaju sta je puska a ne nesto vise...
Osvojicemo samo da krenemo taktikom ''BUSH" do kraja i imamo sve informale na danGold Family" bolje kao Azil ili "Hotelasi" jer vam je svaki drugi covek 30k ID.
P.S kada budete uspeli da osvojite 15 informala u danu javite nam se.
To rebarac nema muda pa poslao svog kerića da ga brani pošto on više nema šta da kaže ? av av avRay Gold bolje da si se nazvao Ray Iguana jer licis na gustera. Ti ces nekome o pucanju da pricas a ruke nemas idi bolje u arenu i povedi ovu tvoju gamad i oni da nauce malo sta je pucanje pa tek onda dodjite na informal. Do tada mozete samo da sanjate da budete na nasem nivou. S postovanjem napusis mi se kurca i ti i tvoja propala familija. POZDRAV BATOOO
cuti klosaruMislim dq ovime pokusavas uvrediti administraciju a uostalom ako niste pogresili i vredjali i EARRAPE-ALI ONDA postavite duzi pov ako niste krivi
AHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHSisoje veliš?? trebaš jos puno sisati i pojesti da bi imao ruke kao Gold Family i odigrao event kao pravi muškarac a ne ko sisica čučati u grmu da se usmrdiš i crvi te načmu koliko čučuš unutra.
I uz put imaš na pijaci tezga br.24 za 20m ruke ... to je inace jeftino ali ni te ruke ti ne daju garanciju da ces pucati kao mi
kazes da ogiramo event kao pravi muskarac a vas juce preko 20 se kampate zato sto znate da vas ima najvise i samo tako mozete da osvojite biz war.Sisoje veliš?? trebaš jos puno sisati i pojesti da bi imao ruke kao Gold Family i odigrao event kao pravi muškarac a ne ko sisica čučati u grmu da se usmrdiš i crvi te načmu koliko čučuš unutra.
Burazeru imali smo killova kolko vi niste videli to sto znamo kako se igra igrica nemoj da vas pogadjakazes da ogiramo event kao pravi muskarac a vas juce preko 20 se kampate zato sto znate da vas ima najvise i samo tako mozete da osvojite biz war.
imali ste svi zajedno 3 killa.Burazeru imali smo killova kolko vi niste videli to sto znamo kako se igra igrica nemoj da vas pogadja
Iguano bolje da unajmis doktore da te operisuTo rebarac nema muda pa poslao svog kerića da ga brani pošto on više nema šta da kaže ? av av av