Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6937
Players nickname
Tom_Henkins
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 30, 2022
Time of violation
22:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XDMAnkRKAp4

Tom Henkins

Player
Player
Sve u pov,mislim da se ne smije ovdje da ulazi... Na vama je da procjenite :) Mislim da je porodica The Godfather s obzirom da su trojica tu znamo svi sta to znaci :) mislim da ne treba duzi video od ovog ako bude trebao kazite,ali nema potrebe jer se jasno vidi sve.

Leo Luxury

Player
Player
samo ste mad jer ispusite svaki informal alaj vozdra
ceki don do jucer si bio u vendeti i sad kao nesto seres ma goni se u tri lepe sargarepe
re6koJrePCMaThOa.gif

Don Jeans

Player
Player
Nah u vendetti sam bio da im pridonesem 100 bodova zbog liderstva jer su kayn i johnny plakali da dodem jer im je leaderboard ocito toliko bitan, tolko od mene

Rebaracc

Player
Player
BA je jer iz te prostorije vidis kroz zidove i to je zabranjeno.. dok si u toj prostoriji vidis sve van kao da nema zidova dok iz vana se ne vidi ništa unutra.. BA je kako god okrenuo bez obzira mogao uci unutra ili ne
bravo majmune evo ti jedna banana

Leo Luxury

Player
Player
A ti sto si fan boy vendette ne prenosi na druge, Tyler, miljan i nizzy su tamo jedini posteni ljudi
ti si retard do juce ispred bolnice si plako da udjes a sad se pravis pametan majmun tako da mnogo seres.Ko prvo nisam fan boy nego nisam ja ko ti da porodice menjam ko gace zato ne seri
Leo Dior uvek za porodicu tu

re6koJrePCMaThOa.gif

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
BA je jer iz te prostorije vidis kroz zidove i to je zabranjeno.. dok si u toj prostoriji vidis sve van kao da nema zidova dok iz vana se ne vidi ništa unutra.. BA je kako god okrenuo bez obzira mogao uci unutra ili ne
ne tako davno pre par meseci goldovci su ubijali na fabrici kroz one prozore pa si tada govorio suprotno a i vidi se na snimku da su sacekali da otvori vrata nisu ga pucali kroz taj zid nego su sacekali i ubili ga kad je vrata otvori ne vidim problem

Mele Obama1234

Player
Player
Sve u pov,mislim da se ne smije ovdje da ulazi... Na vama je da procjenite :) Mislim da je porodica The Godfather s obzirom da su trojica tu znamo svi sta to znaci :) mislim da ne treba duzi video od ovog ako bude trebao kazite,ali nema potrebe jer se jasno vidi sve.
warn warn warnnn
a i za bolje nisu retardi nije im dosadnol da cekaju po zbunju

Don Jeans

Player
Player
ti si retard do juce ispred bolnice si plako da udjes a sad se pravis pametan majmun tako da mnogo seres.Ko prvo nisam fan boy nego nisam ja ko ti da porodice menjam ko gace zato ne seri
Leo Dior uvek za porodicu tu

re6koJrePCMaThOa.gif
Slomljanovic veliki

Status
Not open for further replies.
Top Bottom